Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


22 Μαΐ 2013

Αναμνήσεις του Νηπιαγωγείου "κλεισμένες" σε ένα κουτί...


Η ακόλουθη ανάρτηση προτείνει ένα σύνολο από χρήσιμες συνδέσεις που προτείνουν την κατασκευή ενός τρισδιάστατου κουτιού, που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για να "φυλάξει" τις πιο γλυκές αναμνήσεις των παιδιών από το Νηπιαγωγείο. Στα εσωτερικά τοιχώματα του κουτιού μπορούμε να κολλήσουμε τις εικαστικές δημιουργίες των παιδιών (π.χ. βλ. το εξαιρετικό "τρενάκι των αναμνήσεων" της Ανθής και επίσης ΕΔΩ κάποιες προτάσεις του ιστολογίου) ή να στολίσουν τα παιδιά το κουτάκι των αναμνήσεων όπως θέλουν, ενδεχομένως βάζοντας στο κέντρο τους ένα συμβολικό αποχαιρετιστήριο δωράκι.

 Για το θέμα της οργάνωσης των ΦΑΚΕΛΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, μπορείτε να δείτε και άλλες χρήσιμες συνδέσεις ΕΔΩ, καθώς και την πιο πρόσφατη εξαιρετική ανάρτηση της Μαρλέν ΕΔΩ με υπέροχες προτάσεις εξωφύλλων για τα ντοσιέ των παιδιών.

ΤΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ - 
7 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
Οι συγκεκριμένες συνδέσεις έχουν επιλεγεί γιατί δείχνουν με αρκετά κατανοητό τρόπο το πώς φτιάχνονται τα κουτάκια...
1.
http://carolinascreativecropper.blogspot.gr/2013/05/welcome-to-my-national-scrapbooking-day.html
2.
http://www.acherryontop.com/articles/Exploding-Box-Tutorial-3828
3.
http://suzannelily.wordpress.com/2008/08/03/exploding-box-made-easy-workshop/
4.
http://artzdescrap.blogspot.gr/2010/07/explosion-box-tutorial.html
5.
http://origami.about.com/od/Origami-Boxes/tp/How-To-Make-An-Easy-Exploding-Box-Card.htm
6.
http://papercrafthorizon.blogspot.gr/2012/08/my-first-explosion-box.html
7.
http://glitteradventure.blogspot.gr/2006/11/exploding-box-class.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ