ΕΥΡΕΤΗΡΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

4 Ιουν 2013

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ


Με μεγάλη χαρά έλαβα ένα βραβείο από την Μάρω (Μάρω μου, σ'ευχαριστώ πολύ) και σκέφτηκα να το αφιερώσω με τη σειρά μου σε αγαπημένα ιστολόγια συναδέλφων μαζί με ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα σχόλια, την θετική ανατροφοδότηση και την στήριξή τους. Είναι επιπλέον αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλους τους αναγνώστες του ιστολογίου συνοδευόμενο με θερμές ευχαριστίες.








 




 







11 σχόλια:

  1. Τάνια μου είναι καταπληκτικό το αφιέρωμα σου σε ευχαριστώ πολύ που με συμπεριέλαβες στους αγαπημένους σου αναγνώστες μα πιο πολύ γιατί μέσα από το ιστολόγιο σου μαθάινω τόσα πολλά..να είσαι πάντα καλά
    Λία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε παρα πολύ Τάνια μου!!!
    Συνέχισε να μας δίνεις το υπέροχο υλικό σου και τις ιδέες σου! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑΝΙΑ ΜΟΥ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ..ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ.....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙς ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ.ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ! ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΑΤΟΜΟ; ΙΔΙΟΦΥΗΣ ΙΔΕΑ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΞΕΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ! ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ! ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΜΦΩΝΩ !!!!!!Η ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑΚΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ !!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !!!!!!!!!!!. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τέλεια ιδέα Τάνια ξετρελάθηκα !!!
    συμφωνώ με τα κορίτσια !!!
    ευχαριστώωωωωω πολύ για το βραβειάκι !!!!
    καλή συνέχεια στην καταπληκτική δουλειά σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι να πω έχω μείνει άφωνη!Ένα ευχαριστώ δεν φτάνει ούτε για το βραβείο που χάρισες στα "Φουντουκάκια" ούτε για τις ιδέες σου που μας δίνεις απλόχερα καθημερινά! Να είσαι γερή και τόσο μα τόσο δημιουργική όπως τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χίλια ευχαριστώ Τάνια μου όχι μόνο για το βραβείο που μου χάρισες αλλά πιο πολύ γιατί βρίσκεσαι συνέχεια κοντά μας και μας προσφέρεις τόσα μα τόσα πολλά
    Φιλιά Λία

    ΑπάντησηΔιαγραφή