ΕΥΡΕΤΗΡΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

16 Νοε 2020

Πρόταση ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού μαθήματος (παρουσίαση διαφανειών)

Ακολουθεί πρόταση ενός ηλεκτρονικού μαθήματος για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Μπορείτε να κατεβάσετε την παρουσίαση διαφανειών (ppt) και να την τροποποιήσετε ανάλογα με τις ανάγκες της τάξης σας. Είναι διαμορφωμένη ανά διδακτική ώρα.

Με δεδομένο ότι η πλατφόρμα Webex δίνει λίγες δυνατότητες διάδρασης σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το εργαλείο annotation για να κυκλώσουμε τον καιρό της ημέρας ή την ημερομηνία στο ημερολόγιο. Επίσης, μπορούμε να πούμε στα παιδιά να αναγνωρίσουν το όνομά τους από το χρώμα του. 


Αγαπημένοι μου συνάδελφοι, μετά από πολλά μηνύματα που έλαβα, καθώς για κάποιο λόγο από το slideshare η παρουσίαση κατεβαίνει ως pdf αρχείο και όχι ως ppt που το έχω ανεβάσει, το ανάρτησα και στο drive από το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε ως παρουσίαση διαφανειών.

Βρείτε την παρουσίαση σε μορφή ppt στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/presentation/d/1hZWwioX48tNdGGQt5OQnHLJN45nqWyIh/edit?usp=sharing&ouid=104573210260327156219&rtpof=true&sd=true

(για αποθήκευση κλικ στο Αρχείο, μετά Λήψη και μετά Microsoft Powerpoint)

6 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !!ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ !ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλσηπέρα, εξαιρετική δουελειά. Θα ήθελα να ρωτήσω τα παιχνίδια που έχετ δημιουργήσει μέσω learning apps πως θα τα κάνετε με τα παιδιά; ενννοώ ατομικά ή ομαδικά και με ποιον ακριβώς τρόπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα και σ'ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σου. Δυστυχώς στα online παιχνίδια δεν μπορούν να επέμβουν τα παιδιά. Μπορούν όμως να σου λένε και να κάνεις εσύ τις κινήσεις. Μπορούν μόνο να επέμβουν σε αρχεία που θα έχεις διαμοιράσει με share screeen με τις πολύ λίγες λειτουργίες του annotations από την εργαλειοθήκη που βρίσκεται στο πάνω μέρος της οθόνης. Μπορείς να τους στείλεις τον σύνδεσμο και βέβαια μπορούν να παίξουν και στο σπίτι μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kalispera! Eixa katevasei to arxeio se power point alla to link pleon den leitourgei. Mipos tha mporousate na to anebase xana?
    Signomi gia ta greeklish

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα το δω και θα το ρυθμίσω αυτό που μου λες μέχρι το βράδυ. Ευχαριστώ πολύ. Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει, μόλις το ανέβασα στο drive. Αν έχεις δυσκολία, στείλε μου μήνυμα. Σε φιλώ. Καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή