ΕΥΡΕΤΗΡΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

4 Μαρ 2021

Περιήγηση σε έργα τέχνης με χαρταετούς 5 Ελλήνων ζωγράφων

Στο Artsteps που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε μια απλή εικονική περιήγηση σε ορισμένους από τους σημαντικότερους πίνακες ζωγραφικής με χαρταετούς, δημιουργίες 5 σπουδαίων Ελλήνων ζωγράφων: του Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα, του Αλέκου Φασιανού, του Δημήτρη Μυταρά, του Σπύρου Βασιλείου και του Γιάννη Μαγκανάρη.
Με κλικ στο play μπορείτε να σταματάτε την περιήγηση και με κλικ στον κάθε πίνακα μπορείτε να τον βλέπετε σε μεγέθυνση. Προσεχώς, θα προστεθούν περισσότερες πληροφορίες για τον κάθε πίνακα και σύνδεσμοι με προτάσεις διδακτικής αξιοποίησης.




5 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας. Ενώ πριν από λίγες μέρες μπορούσα να δω το βίντεο, τώρα το λινκ γράφει page not found. Θα μπορούσατε να το δείτε; Σας ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα. Έχει ξεσπάσει μία σημαντική πυρκαγιά στους servers της σελίδας Artsteps που επηρεάζει την προβολή όλων των αρχείων. Προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη.
    https://www.artsteps.com/
    Σε φιλώ. Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα σας κ. Μανεση
    Ανοίγω το μουσείο με τους πινακες ζωγραφικής με θέμα τους χαρταετούς αλλά δεν τους βλέπω ..στην θέση τους υπαρχει το ερωτηματικό ?..Οφείλεται και αυτό στην βλάβη που αναφέρατε παραπάνω;;;

    Με βαθιά εκτίμηση στο υπεροχο, για μας, εργο σας..

    κ.Κάλφα Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, δυστυχώς, Νίκη μου. Θα βρω μια ευκαιρία στις διακοπές του Πάσχα να ξαναπεράσω τα αρχεία από την αρχή. Λυπάμαι για την αναστάτωση. Καλή Σαρακοστή εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ λυπάμαι για το πρόβλημα, όχι για το ότι δεν μπορούμε να το δούμε! Καλή δύναμη! Ευχαριστώ πολύ για όλα όσα μοιράζεστε τόσο γενναιόδωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή