ΕΥΡΕΤΗΡΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

28 Νοε 2020

Καλωσορίζοντας τον Δεκέμβρη με 10 δραστηριότητες στην εφαρμογή Padlet

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί, θα βρείτε 10 προτάσεις δραστηριοτήτων για τον Δεκέμβριο (ποιήματα, εικονόλεξα, τραγούδια, ακροστιχίδα, γλωσσικά παιχνίδια, πίνακες ζωγραφικής). 
Έχουν ενσωματωθεί σε ένα padlet, το οποίο θα βρείτε:




Έγινε με το Padlet

9 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΗ ΤΑΝΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΓΕΝΑΙΟΔΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΙΣΩ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ
    ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ, ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ.
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ και πάλι για τις πολύ όμορφες ιδέες που μας δίνετε και είναι απαραίτητες στις δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές που βιώνουμε . Να είστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή Τάνια, δε σε ξέρω προσωπικά, αλλά σε έχω γνωρίσει μέσα από τις υπέροχες δημιουργίες σου. Χρόνια τώρα αποτελείς ένα δυναμικό, δημιουργικό και φωτεινό υποστήριγμα και βοήθεια τόσο για μένα όσο και για πολλές νηπιαγωγούς συναδέρφους. Μοιράζεις αβίαστα τις δημιουργίες σου και αυτό είναι δώρο Θεού! Η Γνώση είναι δύναμη όταν μοιράζεται... Να είσαι πάντα γερή και δημιουργικά δυνατή και να απολαμβάνεις αγάπη, χαρά και αφθονία στις στιγμές της ζωής σου!Τα ταπεινά μου συγχαρητήρια και τα αμέτρητα ευχαριστώ που υπάρχεις και μας φωτίζει το επαγγελματικό μας μονοπάτι!!! Να είσαι πάντα καλά!!! Φιλιά πολλά!❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι σταλμένη από το Θεό σίγουρα αυτή η αγάπη για τη δουλειά σου και το μεράκι αλλά και η δοτικότητα σου... ευχαριστούμε από καρδιάς...να είσαι πάντα γερή και ενθουσιώδης και δημιουργική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή κυρία Μάνεση,

    Ειλικρινά πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά σας. Το πιο σημαντικό είναι ότι μοιράζεστε αυτές τις υπέροχες ιδέες και τον κόπο σας με όλους και όλες μας. Η καινοτομία και το πλούσιο περιεχόμενο συνδυάζονται με τις ιδιαίτερες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που προτείνετε και δημιουργούν ένα συνονθύλευμα αυτών για όλα τα γούστα. Σας ευχαριστούμε θερμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ,ΓΕΡΗ, ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άλλη μια απόδειξη ότι είναι λίγα όσα κι αν γράψω για εσάς! Είστε εξαιρετική παιδαγωγός, δημιουργική και όπως είπαν και οι συνάδερφοι παραπάνω πάντα με διάθεση διαμοιρασμού του υλικού σας. ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο για την εξαιρετική δουλειά που μοιράζεσαι πάντα μαζί μας!!!!🎄☃️🎅🤶⛄🎄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συνεχίζω να θαυμάζω τη δοτικότητα του χαρακτήρα σου, την συνεχή σου επιθυμία για δημιουργικότητα και προσφορά.
    Να είσαι πάντα γερή, πάντα Χαρούμενη 💕 και να συνεχίσεις να μας εμπνέεις για τα καλύτερα. Σ'ευχαριστώ προσωπικά και υποκλίνομαι ♥️!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή