Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Σχετικά με τις αναρτήσεις στο Slideshare: Δυστυχώς, το υλικό που έχει τα προηγούμενα χρόνια αναρτηθεί στην πλατφόρμα του Slideshare εδώ και λίγο καιρό δεν είναι δωρεάν προσβάσιμο. Ως εκ τούτου, δεν μπορείτε πλέον να το "κατεβάσετε" δωρεάν. Προφανώς και ως δημιουργός ΔΕΝ ενημερώθηκα για την αλλαγή αυτή και βεβαίως το υλικό έχει ανέβει δωρεάν και ΔΩΡΕΑΝ διατίθεται (ή θα όφειλε να διατίθεται). Επειδή είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός των δημοσιεύσεων που έχω κάνει στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, θα χρειαστώ σημαντικό χρονικό διάστημα να ανεβάσω το υλικό στο drive μου και να επικαιροποιήσω όλες τις αναρτήσεις. Για τον λόγο αυτό, όποια/ος συνάδελφος προσπαθεί να ανακτήσει το υλικό και δεν μπορεί, ας μου στέλνει μήνυμα με τον σύνδεσμο της ανάρτησης που χρειάζεται και θα τον επικαιροποιώ άμεσα, για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ό,τι χρειάζεστε [μέχρι να ολοκληρώσω την επικαιροποίηση όλων των αναρτήσεων]. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε όποια παρουσίαση σας ενδιαφέρει, με επικόλληση του συνδέσμου στην ιστοσελίδα https://www.slidesharedownloader.com/. Σας ευχαριστώ.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


12 Φεβ 2021

Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για το τέλος του χειμώνα και το καλωσόρισμα της άνοιξης

 Ακολουθεί ένα online ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για το τέλος του χειμώνα και το "ταξίδι" μας στις υπόλοιπες μέρες του Φλεβάρη, καθώς επίσης και για το καλωσόρισμα της άνοιξης.

Το τετραγωνάκι που μπορεί να ανοίξει κάθε φορά θα είναι ενεργό από τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου και ύστερα. Στη συνέχεια, θα βρείτε αναλυτικά τους συνδέσμους που έχουν ενσωματωθεί σε κάθε ημέρα, στην περίπτωση που θέλετε να τους αξιοποιήσετε με διαφορετικό τρόπο. Δημιουργήθηκε για να καλύψει την περίοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στο Νηπιαγωγείο και τις μικρές τάξεις του Δημοτικού που διανύουμε τώρα (Φεβρουάριος 2021).

Βρείτε το ημερολόγιο στον σύνδεσμο:
Αναλυτικά κάθε μέρα έχουν ενσωματωθεί τραγούδια, παραμύθια, και βίντεο σχετικά με τη δύναμη της φιλίας, την αγάπη, τον χειμώνα, τις Απόκριες και το καλωσόρισμα της άνοιξης. 
Όλα έχουν μικρή διάρκεια, περίπου 2 - 3 λεπτά.

1.
("Η αλεπού και το ποντίκι", cgi βίντεο)
2. 
("Φέρτε χιόνι, χιόνι αφράτο", τραγούδι)
3.
("H ομπρέλα", cgi βίντεο)
4.
(Το τραγούδι της αλκυόνας)
5.
("Στην ίδια σελίδα...", cgi βίντεο)
6.
("Το τραγούδι του χειμώνα", τραγούδι, Διονύσης Σαββόπουλος)
7.
("Runaway", cgi βίντεο, η ιστορία της φιλίας με ένα ψυγείο)
8.
("Ο παλιάτσος", τραγούδι)
9.
("Το δεντρόσπιτο", cgi βίντεο)
10.
(Το τραγούδι του χειμώνα)
11.
("Ο Γλεντζοφλέβαρος", παραμύθι, Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη)
12.
("Οι νεοσσοί", cgi βίντεο)
13.
(Το τραγούδι του Φλεβάρη)
14.
(Τα κάλαντα της άνοιξης)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ
ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ!!!!!!!Για άλλη μία φορά η δουλειά σου και των συναδέλφων είναι υπέροχες η βοήθεια που μας δίνετε πολύτιμη!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ