Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


29 Σεπ 2012

4 Οκτωβρίου - Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας των Ζώων στο Νηπιαγωγείο

Στο παρόν ιστολόγιο κλικάροντας ΕΔΩ θα βρείτε 5 ακόμα σχετικές αναρτήσεις.  


Το φύλλο εργασίας που προτείνεται στην ανάρτηση αυτή αφορά τέσσερα από τα σημαντικότερα είδη ζώων που κινδυνεύουν με εξαφάνιση στην Ελλάδα: η καφέ αρκούδα,
η μεσογειακή φώκια "μονάχους-μονάχους", η χελώνα καρέττα-καρέττα και ο λύγκας.
Για να τονίσει την ανάγκη της προστασίας τους, το ελληνικό κράτος τύπωσε μια σειρά γραμματοσήμων με αυτά τα ζώα (βλ. παρακάτω). Τα παιδιά αφού παρατηρήσουν τα γραμματόσημα καλούνται να συμπληρώσουν το σταυρόλεξο τοποθετώντας ένα γράμμα σε κάθε τετράγωνο. Η λέξη αρκούδα γράφεται κάθετα, ενώ οι τρεις υπόλοιπες οριζόντια, ξεκινώντας από το τετράγωγο που βρίσκεται δίπλα στην εικόνα του κάθε ζώου.

ΑΡΚΟΥΔΑ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΦΩΚΙΑ


ΧΕΛΩΝΑ ΚΑΡΕΤΤΑ-ΚΑΡΕΤΤΑ


ΛΥΓΚΑΣ


Φύλλο Εργασίας για την
Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας των Ζώων

ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ
ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΖΩΩΝ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ
(έγχρωμη και ασπρόμαυρη εκδοχή)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ