Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


1 Ιαν 2013

Χειμώνας και Τέχνες στο Νηπιαγωγείο: Φύλλο Εργασίας

Το φύλλο εργασίας (ασπρόμαυρο και έγχρωμο) που προτείνεται ακολούθως μπορεί να αξιοποιηθεί για να ασκήσει την παρατηρητικότητα των παιδιών στην εύρεση λεπτομερειών ενός πίνακα ζωγραφικής.
Για άλλες σχετικές αναρτήσεις, βλ.επίσης τους ακόλουθους
3 συνδέσμους:

Με τους πίνακες ζωγραφικής που ακολουθούν, ένα δεύτερο φύλλο εργασίας ("βρίσκω το άλλο μισό του πίνακα"),
μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο:
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/2013/01/blog-post_1.html

Πίνακες ζωγραφικής του χειμώνα:
Φύλλο Εργασίας (εύρεση της λεπτομέρειας)

και η ασπρόμαυρη εκδοχή...
 


2 σχόλια:

Lampros Lampinos είπε...

θα χαρώ να τα λέμε και από εδώ...
καλή χρονιά.. με υπεροχες αναρτήσεις!!

Τα δευτεράκια blogαρουν... είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!!Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ(ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ)ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ;ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ