Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


18 Ιαν 2013

Μέσα Θέρμανσης στο Νηπιαγωγείο: Φύλλο Εργασίας

Προσεγγίζοντας τη θεματική ενότητα των Μέσων Θέρμανσης, μπορούμε να μιλήσουμε γενικά για τα είδη και τους τρόπους θέρμανσης (με ποια μέσα καταφέρνουμε να ζεσταθούμε;) και αφού καταγράψουμε τις απάντήσεις των παιδιών, μπορούμε να αξιοποιήσουμε πίνακες αναφοράς, για να μιλήσουμε πιο διεξοδικά για τα επιμέρους μέσα θέρμανσης, δείχνοντας παράλληλα εποπτικό υλικό. Εξαιρετικούς πίνακες αναφοράς για τα Μέσα Θέρμανσης μπορείτε να βρείτε στους ακόλουθους 3 συνδέσμους ιστολογίων συναδέλφων. Προσθέτω σε αυτήν την ανάρτηση άλλη μια καρτέλα αναφοράς που αφορά στα πάνελ υπέρυθρης ακτινοβολίας και στη σόμπα πέλετ (περισσότερο σύγχρονα μέσα θέρμανσης).

 ΓΙΑ ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ: ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
Πίνακες Αναφοράς για τα Μέσα Θέρμανσης:
1.
http://e-children.blogspot.gr/search/label/%CE%9C%CE%95%CE%A3%CE%91%20%CE%98%CE%95%CE%A1%CE%9C%CE%91%CE%9D%CE%A3%CE%97%CE%A3

2.
http://pro-sxolika.blogspot.gr/2011/01/blog-post_4339.html

3.
http://dreamskindergarten.blogspot.gr/2011/07/blog-post_2219.html

Φύλλο Εργασίας για τα Μέσα Θέρμανσης:
έμφαση στο υλικό που χρησιμοποιείται...το συνοδευτικό φύλλο εργασίας...


1 σχόλιο:

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΑΧ! ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ! ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΡΙΞΩ ΕΝΑ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΣΟΜΠΑ! ΚΑΛΟ ΣΒΚ ΤΑΝΙΑ!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ