Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

10 Απρ 2013

Πάσχα στο Νηπιαγωγείο: Πασχαλινά Έθιμα - Πίνακες Αναφοράς και Φύλλο Εργασίας

Η ακόλουθη ανάρτηση προτείνει δύο πίνακες αναφορές με μερικά από τα βασικότερα πασχαλινά έθιμα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε στους συνδέσμους που ακολουθούν.

 Στην ετικέτα ΠΑΣΧΑ, βρείτε ακόμα 8 σχετικές αναρτήσεις.
1.
http://tamikiamou.blogspot.gr/2012/04/blog-post_8328.html
2.
http://edonipiagogeio.blogspot.gr/2012/03/blog-post_29.html
3.
http://edonipiagogeio.blogspot.gr/2012/03/blog-post_1688.html
4.
http://www.slideboom.com/presentations/522449/%CE%A0%CE%B1%CF%83%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CE%AD%CE%B8%CE%B9%CE%BC%CE%B1
5.
http://e-children.blogspot.gr/2012/03/blog-post_3769.html

Επίσης, προτείνεται ένα συνοδευτικό φύλλο εργασίας, με έμφαση στη διάκριση των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας που συνδέονται με συγκεκριμένα έθιμα.


**παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο της ανάρτησης να αναρτήσει τον σύνδεσμο από την γραμμή URL και όχι αυτούσιο το περιεχόμενο της ανάρτησης. Ευχαριστώ.


Πίνακες Αναφοράς - Μερικά Πασχαλινά Έθιμα


Φύλλο Εργασίας  
Κόβω και κολλώ το πασχαλινό έθιμο στη σωστή ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας.


  

2 σχόλια:

Το Νηπιαγωγείο μ΄αρέσει πιο πολύ είπε...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑΝΙΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

christen είπε...

Τάνια καλημέρα! Είναι πάρα πολύ καλά τα φύλλα εργασίας σου όπως πάντα! Σε ευχαριστούμε πολύ! Χριστίνα :)))))

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ