Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατζίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

11 Μαΐ 2013

Γιορτή της Μητέρας στο Νηπιαγωγείο: Διδακτική Αξιοποίηση ενός Εκπαιδευτικού Βίντεο

Η ακόλουθη ανάρτηση προτείνει 4 συνδέσμους με ενδιαφέροντα βίντεο για την γιορτή της μητέρας.

http://www.youtube.com/watch?v=55q6CzV9xwM
(συγκινητικό βίντεο με συγκινητική ιστορία)

http://www.youtube.com/watch?v=7vbRMDuinag

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ DISNEY

http://www.youtube.com/watch?v=6C1dHGB7J94
(οι μανούλες στον κόσμο του Disney)
http://www.youtube.com/watch?v=TDvnj31bQr4
(ένα ακόμα βίντεο με τις μανούλες από τον κόσμο των κινουμένων σχεδίων)

Συνοδευτικά μπορούμε να ασκήσουμε την παρατηρητικότητα των παιδιών δίνοντας το ακόλουθο φύλλο παρατήρησης, όπου τα παιδιά καλούνται να σημειώσουν με Χ μόνο τις μανούλες που είδαν στα δύο βίντεο του Disney, ενω συνδυαστικά μπορούμε να ρωτήσουμε ποιες άλλες θυμούνται που δεν συμπεριλαμβάνονται στο φύλλο παρατήρησης.

ΦΥΛΛΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ
(έγχρωμο) 


(και ασπρόμαυρο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ