Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


31 Ιουλ 2013

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!


Πριν από ακριβώς έναν χρόνο, ξεκίνησαν οι αναρτήσεις του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο" με την ακόλουθη ανάρτηση για την Ειρήνη:
Έναν χρόνο μετά το ιστολόγιο αριθμεί 969 αναρτήσεις, 389 αναγνώστες, 155 θεματικές ενότητες, 2.500 likes, 24 συναδελφικά βραβεία και 2.200.000 προβολές σελίδας, ενώ κάθε μέρα είναι πράγματι συγκινητικά τα μηνύματα και σχόλια που λαμβάνει από συναδέλφους εκπαιδευτικούς αλλά και από γονείς. 
Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προφανώς είναι λίγο για την αγάπη, τα θετικά σας σχόλια, την ανατροφοδότηση, την υποστήριξη και τις όμορφες ιδέες και προτάσεις για τον εμπλουτισμό του ιστολογίου.  

Στην εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που διερχόμαστε ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε όλοι το καλύτερο στον χώρο της προσχολικής και όχι μόνο αγωγής. Να είστε όλοι καλά!
 

15 σχόλια:

Ευαγγελία Τριανταφύλλου είπε...

Συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά σας!

Katerina Diamandi είπε...

Εύχομαι να συνεχίσεις με το ίδιο κέφι & όρεξη & να γιορτάσεις πολλά δημιουργικά "blogoγενέθλια" ακόμα...Καλή συνέχεια & καλό καλοκαίρι!

Eυαγγελία Τριανταφύλλου είπε...

Συγχαρητήρια για την εκπληκτική δουλειά σας!

Pitsina / Ελένη Τ. είπε...

happy birthday blogάκι!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ...

xristina είπε...

Εξαιρετικό μπλοκ!
Πολύτιμος βοηθός για εκπαιδευτικούς και γονείς!
Τάνια, σε ευχαριστώ θερμά για όλα όσα προσφέρεις!
"Χρόνια πολλά!"

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΣΠΑΩ ΤΗΝ "ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟΧΗΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΟΡΕΞΑΤΗ, ΦΡΕΣΚΙΑ, ΣΕΜΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΩΡΩ ΤΥΧΑΙΑ: ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ: ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!

Το Νηπιαγωγείο μ΄αρέσει πιο πολύ είπε...

ΤΑΝΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΦΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Μιχαλάρου Κυριακή είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΤΑΝΙΑ ΜΟΥ !!!!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ . ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!!!!!!!!!

Κωνσταντινοπούλου Αναστασία & Πέρττουλα Μαρία είπε...

Χρόνια πολλά και συγχαρητήρια για το υπέροχο blog!! Καλή συνέχεια !:)

Unknown είπε...

Χρόνια πολλά στο bloggaki σου !!! Πάντα να σαι δημιουργική!!!

Κατερίνα Παπαευθυμίου είπε...

πολύχρονο Τάνια, το μπλοκάκισου !!!!
εύχομαι δημιουργική συνέχεια με κέφι και φαντασία !!!!

1ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ είπε...

Τάνια μου να τα εκατοστήσετε, σε ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα έχεις μοιραστεί μαζί μας αυτό τον χρόνο , να είσαι πάντα έτσι δημιουργική και δοτική...καλή συνέχεια
Λία

Τάνια Μάνεση είπε...

Για τα καλά σας λόγια, σας ευχαριστώ πολύ. Καλή συνέχεια.

Maro Oikonomou είπε...

Να τα εκατιστήσει το μπλογκ σου Τάνια μου και να συνεχίσει να μας προσφέρει όμορφο υλικό! Καλό καλοκαίρι!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ