Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


31 Δεκ 2013

Καλή Πρωτοχρονιά!!!! Βραβεία και 2014 ευχές για Καλή και Δημιουργική Χρονιά!!!

Στην τελευταία ανάρτηση για την φετινή χρονιά, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους και όλες τις συναδέλφους, γονείς και αναγνώστες του ιστολογίου "Καλή Χρονιά" με υγεία και πολύ χαμόγελο. Με την ευκαιρία αυτή και με αρκετή καθυστέρηση ομολογουμένως, θα ήθελα να ευχαριστήσω την εξαιρετική συνάδελφο Μαρία από την μαγευτική της χώρα των παιδιών http://xwrapaidiwn.blogspot.gr/ για το βραβείο που μου έδωσε, και το οποίο θα ήθελα να δώσω με τη σειρά μου σε ορισμένες αναρτήσεις που λάτρεψα (χωρίς να σημαίνει ασφαλώς ότι μπορώ σε μια ανάρτηση να τις εξαντλήσω όλες).

Μαρία μου, σ'ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες...Ξεκινώ από την αγαπημένη Μαρία του Πυθαγορείου με τις υπέροχες αναρτήσεις της για την τέχνη και την μουσειακή αγωγή, που νομίζω ότι σηματοδοτούν μια μοναδική προσέγγιση σε θέματα πολιτισμού και αποτελούν διδακτική παρέμβαση προς μίμηση για όλους/όλες τις εκπαιδευτικούς προσχολικής αγωγής.
Συνεχίζω με την αγαπημένη Χριστίνα του Teaching Therapy με τις πρωτοποριακές της αναρτήσεις σχετικά με την ανάγνωση και την γραφή, με τη ζεστή συναδελφική στάση και με την εξαιρετική συγγραφική δεξιότητα:
Συνεχίζω με την αγαπημένη Κατερίνα και τα Παιχνιδοκαμώματά της, τις απίστευτες ομαδικές της εργασίες, τον δυναμισμό και την πρωτοποριακό της πνεύμα που καταφέρνει να ξαφνιάζει ευχάριστα σχεδόν σε κάθε ανάρτηση:
Συνεχίζω με την Πόπη και τις μοναδικές θεατρικές της προτάσεις, την εφευρετικότητα και την πραγματικά αξιοθαύμαστη σκηνοθετική της δεξιότητα:
Συνεχίζω με την Αριάδνη και τις ευφάνταστες προσκλήσεις και ατομικές κατασκευές, φτιαγμένες με αγάπη, μεράκι και ζήλο:
Συνεχίζω με την Ανθή (Ανθή, Ανθή...στο πανελλήνιο γνωστή) με τις μοναδικές ποιητικές της δεξιότητες και τις πρωτοποριακές προτάσεις για εμπλουτισμό της γωνιάς των Μαθηματικών:
http://dreamkindergarten.blogspot.gr/2013/09/blog-post_8.html
Συνεχίζω με την Μυρτώ και τα εξαιρετικά της βίντεο, φτιαγμένα με αγάπη και μεγάλη δόση χιούμορ....
http://pro-sxolika.blogspot.gr/2013/12/blog-post_12.html
Συνεχίζω με την Μάρω και την Ευδοκία που πέρα από την τεράστια προσφορά τους στον χώρο της προσχολικής αγωγής, απλώνουν δυναμικά τα φτερά τους σε νέες επαγγελματικές δράσεις, για τις οποίες θερμά τους εύχομαι με αυτό το βραβείο κάθε επιτυχία....
http://maros-kindergarten.blogspot.gr/2013/12/blog-post.html
http://astropeleki.wordpress.com/2013/12/04/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE/#more-7030
Συνεχίζω με την Μάρλεν και την Μαρίνα που εκτός από την αδιαμφισβήτητη προσφορά τους μέσα από τα εξαιρετικά τους ιστολόγια δικαιούνται και το βραβείο της νέας...μανούλας (κορίτσια, να σας ζήσουν....) 

Θα τελειώσω δίνοντας βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου συναδέλφου στη Στέλλα από την πανέμορφη Μυτιλήνη και το νηπιαγωγείο Παναγιούδας, ευχόμενη καλή αρχή και δημιουργική συνέχεια:
http://nipiagogeiopanagioudas.blogspot.gr/
(ας την ενισχύσουμε όλοι με ένα απλό ΚΛΙΚ)

Ένα δεύτερο και εξίσου μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πηγαίνει στη Σοφία Αδάμου για το βραβείο που μου έδωσε. 

Ευελπιστώντας να αποκαταστήσω όσους και όσες συναδέλφους δεν μπόρεσα να συμπεριλάβω στις παραπάνω βραβευμένες αναρτήσεις, θα τροποποιήσω ελαφρώς το βραβείο, δίνοντάς του τον τίτλο "Βραβείο καλύτερου εκπαιδευτικού (και συναδελφικού) group" και θα το δώσω στον πιο σπουδαίο εκπαιδευτικό, συναδελφικό, χαμογελαστό, πρόσχαρο, καλοσυνάτο, πρωτοποριακό, γενναιόδωρο Πλανήτη, τον Παιδικό Πλανήτη
https://www.facebook.com/groups/331593196879778/
 ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

5 σχόλια:

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

Κοριτσάκι μου γλυκό 2014 ευχές για τη νέα χρονιά! Πραγματικά κατάφερες να με συγκινήσεις και πάλι! Όχι μόνο με τα πολύ όμορφα λόγια σου για την προσπάθειά μου (και σε ευχαριστώ από καρδιάς) αλλά γιατί κυρίως μίλησες για όλες τις συναδέλφους ξεχωριστά και ιδιαίτερα, με πολλή τρυφερότητα, και έχοντας βάλει σκέψη για την κάθε μία μας ξεχωριστά! Τι να πω; Σου εύχομαι να κρατήσεις αυτή τη γλυκύτητα και την ιδιαιτερότητα που σε χαρακτηρίζει και να συνεχίσεις να είσαι μαζί μας αλλά και δίπλα μας, όπως κάνεις τόσο καιρό! Σε φιλώ σταυρωτά και ζουμερά κορίτσι!

Maro Oikonomou είπε...

Συμφωνώ με την Μαρία, μίλησες με τόσο όμορφα λόγια για όλες!
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Δέχομαι το βραβείο με πολλή χαρά και σου έυχομαι να έχεις μια υπέροχη νέα χρονιά!!!
Καλά να περάσεις!!!

ΜΑΡΙΝΑ ΖΑΧΑΡΙΑ είπε...

Τι να πω... 2014 ευχαριστώ που με μνημονεύεις ακόμα και τώρα που απέχω από τα διαδικτυακά. Ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές και εύχομαι με τη σειρά μου να μπορούμε για πολλά πολλά χρόνια να χαρίζουμε όλο και περισσότερα παιδικά χαμόγελα. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Κατερίνα Παπαευθυμίου είπε...

κατασυγκινημένη ......όμορφα,ζεστά, ξεχωριστά λόγια ......και μάλλον δεν έχω λόγια.......ευχαριστώ πολύ !!!!
καλή χρονιά Τάνια μου πλάι σε ανθρώπους που αγαπάς, πλημμυρισμένη από χαρά, υγεία και αγάπη !!!

Maro Oikonomou είπε...

Τάνια μου άργησα αλλά δεν το ξέχασα το βραβείο! Το έβαλα στην σημερινή μου ανάρτηση http://maros-kindergarten.blogspot.gr/2014/01/blog-post_17.html Πέρασε να το δεις! Καλημέρα!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ