Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

25 Ιαν 2014

Μαθαίνοντας για τα ζώα του δάσους στο Νηπιαγωγείο: πίνακες αναφοράς, φύλλα εργασίας και παιχνίδια

Για την θεματική ενότητα ΖΩΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ, προτείνονται 2 πίνακες αναφοράς, 2 σταυρόλεξα, φύλλα εργασίας για την γλώσσα και τα μαθηματικά και 2 παιχνίδια, ένα γλωσσικό και ένα παρατήρησης.

Για τα Ζώα του Δάσους μπορείτε ΕΔΩ να βρείτε 8 επιπλέον αναρτήσεις.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ: έχουν επιλεγεί η αλεπού, ο λαγός, ο σκίουρος, ο ασβός, η αρκούδα, το ελάφι, η κουκουβάγια, το ρακούν, ο λύκος, το γεράκι, ο κάστορας και το φίδι.

δα18 ΔΑ1 ΔΑ2 ΔΑ3 ΔΑ5
2 σταυρόλεξα με ζώα του δάσους.

ΔΑ6 ΔΑ7
ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ
ΔΑ8 δα9 δα15 δα10 δα11
ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ.

 δα12 δα13 ΔΑ14 
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΤΕΤΡΑΔΑ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; 
ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΘΕΤΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΑ.

δα16 δα17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ