Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


1 Φεβ 2014

Φεβρουάριος στο Νηπιαγωγείο: 5 διπλά παζλ με τις παροιμίες του Φλεβάρη


Για τον ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ακολουθούν 5 διπλά παζλ με τις παροιμίες του Φλεβάρη. Εικονόλεξα για τις παροιμίες του Φλεβάρη θα βρείτε στον σύνδεσμο της Ανθής που ακολουθεί

(παροιμίες του Φεβρουαρίου)

ενώ παροιμίες του Φλεβάρη συγκεντρωμένες θα βρείτε στον σύνδεσμο


Στην ετικέτα ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ θα βρείτε
τις 8 σχετικές αναρτήσεις του ιστολογίου.

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ

ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ:

Ο ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΦΛΕΒΕΣ ΑΝΟΙΓΕΙ, ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΣΦΑΛΑΕΙ.
ΣΤΙΣ 17 ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ ΘΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΝΥΧΙ ΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ.
Ο ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΚΙ ΑΝ ΧΙΟΝΙΣΕΙ, ΠΑΛΙ ΑΝΟΙΞΗ Θ'ΑΝΘΙΣΕΙ.
ΣΤΙΣ 15 ΑΠΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΒΑΡΕΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΠΟΔΑΡΙ.
ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΨΕΙ.
Ο ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΜΕ ΝΕΡΟ, ΚΟΥΤΣΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ.
ΧΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΙΟΥ, ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.
Ο ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΚΙ ΑΝ ΦΛΕΒΙΣΕΙ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΜΥΡΙΣΕΙ.
ΦΛΕΒΑΡΗ, ΦΛΕΒΕΣ Μ'ΑΝΟΙΞΕΣ.


ΦΕΒΡ6 ΦΕΒΡ2 ΦΕΒΡ3 ΦΕΒΡ4 ΦΕΒΡΟ1 ΦΕΒΡ5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ