Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


3 Φεβ 2014

Ο μύθος του Φλεβάρη: προτάσεις για την κατασκευή μικρών βιβλίων με τον μύθο του Φλεβάρη

 Ο ΚΟΥΤΣΟΦΛΕΒΑΡΟΣ:
ένα βιβλιαράκι για τον μύθο του Φεβρουαρίου

Στην ανάρτηση που ακολουθεί προτείνονται 3 μικρά βιβλιαράκια για την εικονογράφηση του μύθου του Φλεβάρη ή "πώς ο Φεβρούαριος έχασε τις μέρες του;" με αφορμή την εξαιρετική ανάρτηση της Σοφία με την εικονογραφημένη εκδοχή του μύθου που θα βρείτε στον σύνδεσμο:
http://sofiaadamoubooks.blogspot.gr/2013/02/blog-post_19.html

Μπορεί να αξιοποιηθεί και η υπέροχη διασκευή της Σωτηρίας για τον μύθο του Φλεβάρη από τη συλλογή διηγημάτων "Τα Ελληνικά", την οποία θα βρείτε στον σύνδεσμο:

Επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την λαογραφία του Φεβρουαρίου θα βρείτε και στα paidika:

Τα templates που προτείνονται για τα βιβλιαράκια του μύθου είναι ιδέες από τις εξής ιστοσελίδες:

Στην ετικέτα ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ θα βρείτε
τις 11 σχετικές αναρτήσεις του ιστολογίου.

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ


Θα βρείτε την εικονογραφημένη εκδοχή του μύθου 
στον σύνδεσμο:


Βρείτε μία ακόμα εικονογραφημένη εκδοχή του μύθου 
στον σύνδεσμο:

ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ

Τα βιβλιαράκια εικονογραφούνται από τα παιδιά, μπορούν ή να κοπούν πάνω στις γραμμές ή να διπλωθούν και να δεθούν με κορδονάκι στο πάνω μέρος ή και στο πλάι.

μνσ3 ΜΝΣ1 μνσ2 ΜΝΣ4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ