Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


14 Μαρ 2014

25η Μαρτίου 1821: Συμπληρωματικό υλικό με φύλλα εργασίας, πίνακα αναφοράς φιλελλήνων και τρίλιζα.

 Ακολουθεί συμπληρωματικό υλικό για την 25η Μαρτίου με φύλλα εργασίας, τρίλιζα και πίνακα αναφοράς με 4 από τους πιο γνωστούς Φιλέλληνες.

Τα υπόλοιπα φύλλα εργασίας για την 25η Μαρτίου θα τα βρείτε ΕΔΩ.


Οι υπόλοιπες  28 αναρτήσεις για την 25η Μαρτίου
2514 251 252254 256 258 2513 255
ΤΡΙΛΙΖΑ ΜΕ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΛΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)
259 2510 2511 2512
ΑΝΑΣΥΝΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΤΣΟΛΙΑΣ”
 253
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΕΚΔΟΧΗ:
γι1 γι2 γι3 γι4γι5 γι6

2 σχόλια:

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ! ΚΑΛΟ ΣΒΚ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΝΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΟΥ.ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΟΝΟ:ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ Η'ΧΩΡΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕΛΑΝΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ; (MΑΣ ΠIEZOYN ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΑΝΙ)
ΜΕΝΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ