Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


25 Νοε 2015

Ενημέρωση για σεμινάρια Παιδαγωγικών από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Ακολουθεί ενημέρωση που μου έστειλε ο κ.Ανδρέου των IEK Ξυνή (για όποιον ή όποια συνάδελφο ενδιαφέρεται)

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: «Παιδιά με ειδικές ανάγκες στην προσχολική ηλικία» στο επίκεντρο workshop του Τομέα Παιδαγωγικών


Ένα πολύ σημαντικό workshop*με θέμα το ρόλο του παιδαγωγού στην έγκαιρη διάγνωση και διαχείριση παιδιών με ειδικές ανάγκες στην προσχολική ηλικία, διοργάνωσε ο Τομέας Παιδαγωγικών ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, με εισηγήτρια την Ειδική Παιδαγωγό και Λογοθεραπεύτρια, κα Σοφία Περιβολάρη.

Στο workshop, στο οποίο συμμετείχαν οι σπουδάστριες της ειδικότητας «Β. Βρεφονηπιοκόμων» αναφέρθηκαν ενδεικτικές περιπτώσεις, καθώς και τα βασικά χαρακτηριστικά των δυσκολιών που εμφανίζουν τα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες κατά την προσχολική τους ηλικία, με στόχο κάθε παιδαγωγός να μπορεί να «ανιχνεύει» παιδιάπου είναι επιρρεπή να εμφανίσουν δυσκολίες στη μάθηση.

Η κα Περιβολάρη, σε μια πρώτη εισαγωγική της προσέγγιση, ανέλυσε τις κατηγορίες μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Πρόκειται για παιδιά με διαπιστωμένες ανεπάρκειες (κινητική, αισθητηριακή, νοητική),αναπτυξιακά προβλήματα, ψυχικές και νευροψυχικές διαταραχές, κ.ά, οι οποίες επηρεάζουν τη σχολική προσαρμογή, αλλά και την εκπαιδευτική διαδικασία.

*Τα εξειδικευμένα σεμινάρια Παιδαγωγικών, τα οποία είναι ανοικτά στην παρακολούθηση για κάθε παιδαγωγό, θα συνεχιστούν από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας καθ’ όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016, ενώ έχουν προγραμματιστεί και σχετικές δράσεις σε παιδικούς σταθμούς της Γλυφάδας και της ευρύτερης περιοχής των Νοτίων Προαστίων.

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου, τηλέφωνο 210 9640117

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ