Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

5 Νοε 2015

Καρτέλες για τον Σχηματοφάγο της Ροδής

Με αφορμή την εξαιρετική ανάρτηση του Σχηματοφάγου που μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
http://www.rodidees.gr/nipiagwgeio/%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%86%CE%AC%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85
προτείνονται ακολούθως καρτέλες για τη διδακτική αξιοποίηση της συγκεκριμένης πρότασης που συνδυάζει εξάσκηση στην αναγνώριση σχημάτων, χρωμάτων και αριθμητικών ποσοτήτων.

Μπορείτε να βρείτε κενά templates για τα σχήματα στους ακόλουθους συνδέσμους, να τα χρωματίσετε και να τα πλαστικοποιήσετε ως υλικό για το παιχνίδι.
http://www.timvandevall.com/geometric-shape-templates/circle-templates/
(για τον κύκλο)
http://www.timvandevall.com/geometric-shape-templates/triangle-templates/
(για το τρίγωνο)
http://www.timvandevall.com/geometric-shape-templates/square-templates/
(για το τετράγωνο)
http://www.timvandevall.com/geometric-shape-templates/rectangle-templates/
(για το παραλληλόγραμμα)
http://www.timvandevall.com/geometric-shape-templates/diamond-templates/
(για τον ρόμβο)
http://timvandevall.com/wp-content/uploads/2014/04/Pentagon-Outline.pdf
(για το πεντάγωνο)
http://www.timvandevall.com/geometric-shape-templates/star-templates/
(για το αστέρι)
http://www.timvandevall.com/geometric-shape-templates/heart-templates/
(για την καρδιά)

(για το οβάλ)

Ακολουθούν οι καρτέλες του παιχνιδιού, ενώ δίνεται και μία λευκή για να τη συμπληρώσετε όπως θέλετε σε χρώματα και αριθμούς.Οι υπόλοιπες 26 αναρτήσεις για τα σχήματα βρίσκονται ΕΔΩ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ