Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


30 Ιουν 2016

Πρόσκληση για συμμετοχή σε εθελοντικά προγράμματα για τα παιδιά των προσφύγων

Αναρτώ στη συνέχεια πρόσκληση ενδιαφέροντος για εθελοντική συμμετοχή σε προγράμματα μαθημάτων για παιδιά προσφύγων που πρόκειται να υλοποιηθούν στη διάρκεια του Ιουλίου. Επειδή η ημέρα συνάντησης έχει παρέλθει, αναρτώ την ανακοίνωση για όποιον ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την κ. Κύρδη.

Καλή συνέχεια σε όλες και όλους.Καλούμε όσους και όσες θα ήθελαν στην διάρκεια του Ιουλίου να προσφέρουν εθελοντικά μαθήματα ελληνικών ή αγγλικών ή δημιουργικές δραστηριότητες ή δραστηριότητες φυσικής αγωγής σε παιδιά προσφύγων σε συνάντηση, στο Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, την Τετάρτη 29 Ιουνίου, στις 5.30 μμ, ώστε να οργανωθούμε, να μοιραστούμε τις σκέψεις μας και να ξεκινήσουμε, ανάλογα με τη διαθεσιμότητά μας: Αλκαμένους 11, κοντά στο μετρό του Σταθμού Λαρίσης, χάρτης  
https://goo.gl/maps/1YKuWetbg1S2   

Ευπρόσδεκτος και όποιος άλλος ενδιαφέρεται.
Τα μαθήματα θα γίνονται πρωινές ώρες στο 51ο Δ.Σ. Αθήνας, Ακομινάτου 40 και περιλαμβάνουν μητρική γλώσσα (αναζητούνται γνώστες της γλώσσας Φαρσί), αγγλικά και ελληνικά, καθώς και κινητικές δραστηριότητες.
Κάθε πρωί θα μεταφέρονται 45 περίπου παιδιά από τον καταυλισμό του Σχιστού στο σχολείο. Επίσης παιδιά από τον Ελαιώνα, το Plaza  και όποια/όσα παιδιά μπορούν να φτάνουν στο σχολείο. 

Εκ μέρους του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Πόπη Κύρδη
6973884866

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ