Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατζίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

25 Ιουν 2017

"Ταξίδι στη Μεσόγειο": πρόταση καλοκαιρινής γιορτής για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό

Ακολουθεί πρόταση για την καλοκαιρινή γιορτή λήξης. Ανάλογα με τον συνολικό αριθμό των παιδιών και το δυναμικό της κάθε ομάδας, μπορεί να αξιοποιηθεί ολόκληρο ή μέρος του κειμένου που θα βρείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

Ταξίδι στη Μεσόγειο
(με κλικ στην εικόνα και κλικ στο download original pdf file)

Με την ευκαιρία εύχομαι καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση.

Τις υπόλοιπες 19 αναρτήσεις του ιστολογίου με θέμα τα Θεατρικά για την Καλοκαιρινή Γιορτή θα τις βρείτε ΕΔΩ
(μην ξεχνάτε να πατάτε "Παλαιότερες Αναρτήσεις" κάθε φορά που φτάνετε στο τέλος της σελίδας, προκειμένου να βλέπετε όλες τις σχετικές με την ετικέτα αναρτήσεις)

2 σχόλια:

Μαρία Κίτρα είπε...

Ακούγεται εξαιρετικό. Πολύ καλή επιτυχία λοιπόν!

Θεατρικά έργα είπε...

Οι καλοκαιρινές εορτές είναι και οι πιο ρομαντικές,γλυκές και δροσερές,
Καλή αντάμωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ