Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

31 Ιουλ 2020

Γενέθλια ιστολογίου

Σαν σήμερα πριν από οκτώ χρόνια ξεκίνησαν οι αναρτήσεις του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο".


Οκτώ χρόνια μετά, το ιστολόγιο αριθμεί 2.193 αναρτήσεις1.354 αναγνώστες435 ετικέτες25.116 likes και 22.955.453 προβολές σελίδας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες που συνεχίζετε να με υποστηρίζετε και με παρακολουθείτε.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. Να είστε καλά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΝΙΑ !!! ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ !!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ,, ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΔΙΑΚΤΙΝΙΖΕΣΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ , ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ , ΨΑΧΝΕΙΣ , ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΥΨΗΛΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΩΣ 103 !!!!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ . ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!christina - kriti .

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ