Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


19 Νοε 2020

Μια παρουσίαση Sway για τη θεματική ενότητα "ελιά"

Ακολουθεί παρουσίαση στο Microsoft Sway με διαθεματικές δραστηριότητες για την ελιά.

Βρείτε την παρουσίαση με τις προτεινόμενες δραστηριότητες στον σύνδεσμο:

https://sway.office.com/qSjEKEizHwZ0yvgW?ref=Link

7 σχόλια:

Dany B.Angel είπε...

Εξαιρετική παρουσίαση!! Πολλά συγχαρητήρια!!!

atarasiadou είπε...

Συγχαρητήρια για την αξιέπαινη δουλειά σου!!!

ΜΑΡΙΑ είπε...

συγχαρητήρια! αυτό ειναι τηλεκπαιδευση!


ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΛ είπε...Σας ευχαριστούμε για τη δημοσιοποίηση της πολύτιμης δουλειάς σας. Πολλά συγχαρητήρια!!!

Unknown είπε...

Ευχαριστούμε πολύ για την ωραία δουλειά. Πολύτιμη η βοήθεια σου!

Κώστας Προμπονάς είπε...

Τι θα κάναμε χωρίς εσάς Ηγερία των νηπιαγωγών και των δασκάλων!! Η μισή Ελλάδα και ίσως πολύ παραπάνω έβαλε τη δουλειά σας μέσα στα σπίτια και την απόλαυσαν παππούδες και γιαγιάδες, γονείς και παιδιά. Η υπόθεση της τηλεκπαίδευσης έχει γίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ επειδή πατάμε σε ώμους γιγάντων σαν την Τάνια Μάνεση. ΟΜΩΣ θα έπρεπε το Υπουργείο Παιδείας να έχει ένα πυλώνα που θα μας υποστηρίζει όπως εσείς!ΕΥΓΕ!

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχη δουλειά! Συγχαρητήρια!
Τα μικρά μου ενθουσιάστηκαν με τον μύθο της θεάς Αθηνάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ