Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Σχετικά με τις αναρτήσεις στο Slideshare: Δυστυχώς, το υλικό που έχει τα προηγούμενα χρόνια αναρτηθεί στην πλατφόρμα του Slideshare εδώ και λίγο καιρό δεν είναι δωρεάν προσβάσιμο. Ως εκ τούτου, δεν μπορείτε πλέον να το "κατεβάσετε" δωρεάν. Προφανώς και ως δημιουργός ΔΕΝ ενημερώθηκα για την αλλαγή αυτή και βεβαίως το υλικό έχει ανέβει δωρεάν και ΔΩΡΕΑΝ διατίθεται (ή θα όφειλε να διατίθεται). Επειδή είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός των δημοσιεύσεων που έχω κάνει στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, θα χρειαστώ σημαντικό χρονικό διάστημα να ανεβάσω το υλικό στο drive μου και να επικαιροποιήσω όλες τις αναρτήσεις. Για τον λόγο αυτό, όποια/ος συνάδελφος προσπαθεί να ανακτήσει το υλικό και δεν μπορεί, ας μου στέλνει μήνυμα με τον σύνδεσμο της ανάρτησης που χρειάζεται και θα τον επικαιροποιώ άμεσα, για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ό,τι χρειάζεστε [μέχρι να ολοκληρώσω την επικαιροποίηση όλων των αναρτήσεων]. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε όποια παρουσίαση σας ενδιαφέρει, με επικόλληση του συνδέσμου στην ιστοσελίδα https://www.slidesharedownloader.com/. Σας ευχαριστώ.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


29 Νοε 2020

Παρουσίαση 40 δραστηριοτήτων για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και τη θεματική ενότητα "Χειμώνας"

  Για τους σκοπούς της σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης, ακολουθούν 4 παρουσιάσεις στο Microsoft Sway με 40 δραστηριότητες που αξιοποιούν τις δυνατότητες διαμοιρασμού οθόνης της πλατφόρμας Webex και προτείνονται για σύγχρονη και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση για το Νηπιαγωγείο και τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού.


Βρείτε το πρώτο μέρος της θεματικής ενότητας Χειμώνας στον σύνδεσμο:
https://sway.office.com/HYeQofU9fC1uWiuQ?ref=Link


Βρείτε το δεύτερο μέρος της θεματικής ενότητας Χειμώνας στον σύνδεσμο:
Βρείτε το τρίτο μέρος της θεματικής ενότητας Χειμώνας στον σύνδεσμο:


Βρείτε το τέταρτο μέρος της θεματικής ενότητας "Χειμώνας"
στον σύνδεσμο:

Πολύ ενδιαφέρον εποπτικό υλικό για ένα μικρό ταξίδι στους πόλους έχει αναρτηθεί πρόσφατα στον σύνδεσμο:

6 σχόλια:

Γιώτα είπε...

Είσαι καταπληκτική! Πραγματικά χίλια μπράβο είναι λίγα για όσα κανείς και μοιράζεσαι !!! Μας βοηθάς αφάνταστα, σε ευχαριστούμε πολύ. Πάντα γερή και ευλογημένη!

Γιώτα είπε...

Είσαι καταπληκτική! Πραγματικά χίλια μπράβο είναι λίγα για όσα κανείς και μοιράζεσαι !!! Μας βοηθάς αφάνταστα, σε ευχαριστούμε πολύ. Πάντα γερή και ευλογημένη!

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ! Κάνεις φανταστική δουλεία! Καλές γιορτές!

Unknown είπε...

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια σου! Καλά Χριστούγεννα!

Ανώνυμος είπε...

Είσαι μια ανεξάντλητη πηγή!!!Πραγματικά πολλά συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστώ για τη δουλειά σου που μοιράζεσαι... Αναρωτιέμαι Τάνια πoσο χρόνο διαθέτεις για όλα αυτά...Xρόνια πολλά καλές γιορτές να περάσεις!!Και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ