Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


28 Νοε 2020

Καλωσορίζοντας τον Δεκέμβρη με 10 δραστηριότητες στην εφαρμογή Padlet

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί, θα βρείτε 10 προτάσεις δραστηριοτήτων για τον Δεκέμβριο (ποιήματα, εικονόλεξα, τραγούδια, ακροστιχίδα, γλωσσικά παιχνίδια, πίνακες ζωγραφικής). 
Έχουν ενσωματωθεί σε ένα padlet, το οποίο θα βρείτε:




Έγινε με το Padlet

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΤΑΝΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΓΕΝΑΙΟΔΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΙΣΩ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ
ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ, ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ

Βίκυ Αργυροπούλου είπε...

Ευχαριστούμε πολύ και πάλι για τις πολύ όμορφες ιδέες που μας δίνετε και είναι απαραίτητες στις δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές που βιώνουμε . Να είστε καλά.

themiKara είπε...

Αγαπητή Τάνια, δε σε ξέρω προσωπικά, αλλά σε έχω γνωρίσει μέσα από τις υπέροχες δημιουργίες σου. Χρόνια τώρα αποτελείς ένα δυναμικό, δημιουργικό και φωτεινό υποστήριγμα και βοήθεια τόσο για μένα όσο και για πολλές νηπιαγωγούς συναδέρφους. Μοιράζεις αβίαστα τις δημιουργίες σου και αυτό είναι δώρο Θεού! Η Γνώση είναι δύναμη όταν μοιράζεται... Να είσαι πάντα γερή και δημιουργικά δυνατή και να απολαμβάνεις αγάπη, χαρά και αφθονία στις στιγμές της ζωής σου!Τα ταπεινά μου συγχαρητήρια και τα αμέτρητα ευχαριστώ που υπάρχεις και μας φωτίζει το επαγγελματικό μας μονοπάτι!!! Να είσαι πάντα καλά!!! Φιλιά πολλά!❤

MARIA1970 είπε...

Είναι σταλμένη από το Θεό σίγουρα αυτή η αγάπη για τη δουλειά σου και το μεράκι αλλά και η δοτικότητα σου... ευχαριστούμε από καρδιάς...να είσαι πάντα γερή και ενθουσιώδης και δημιουργική...

Unknown είπε...

Αγαπητή κυρία Μάνεση,

Ειλικρινά πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά σας. Το πιο σημαντικό είναι ότι μοιράζεστε αυτές τις υπέροχες ιδέες και τον κόπο σας με όλους και όλες μας. Η καινοτομία και το πλούσιο περιεχόμενο συνδυάζονται με τις ιδιαίτερες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που προτείνετε και δημιουργούν ένα συνονθύλευμα αυτών για όλα τα γούστα. Σας ευχαριστούμε θερμά.

Vaggelio Zisopoulou είπε...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ,ΓΕΡΗ, ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!!!

EROFILI είπε...

Άλλη μια απόδειξη ότι είναι λίγα όσα κι αν γράψω για εσάς! Είστε εξαιρετική παιδαγωγός, δημιουργική και όπως είπαν και οι συνάδερφοι παραπάνω πάντα με διάθεση διαμοιρασμού του υλικού σας. ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ !

Μαρία Παμπάλου είπε...

Μπράβο για την εξαιρετική δουλειά που μοιράζεσαι πάντα μαζί μας!!!!🎄☃️🎅🤶⛄🎄

Καλυψώ είπε...

Συνεχίζω να θαυμάζω τη δοτικότητα του χαρακτήρα σου, την συνεχή σου επιθυμία για δημιουργικότητα και προσφορά.
Να είσαι πάντα γερή, πάντα Χαρούμενη 💕 και να συνεχίσεις να μας εμπνέεις για τα καλύτερα. Σ'ευχαριστώ προσωπικά και υποκλίνομαι ♥️!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ