Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


16 Δεκ 2020

"Τα κουλουράκια του Άι-Βασίλη": διδακτική αξιοποίηση ενός χριστουγεννιάτικου βίντεο

Ακολουθεί διδακτική αξιοποίηση για ένα σύντομο χριστουγεννιάτικο βίντεο με ήρωες μια χελώνα και έναν ιπποπόταμο.

Βρείτε το βίντεο στον σύνδεσμο:
https://www.youtube.com/watch?v=FWakBPc0_Ag&ab_channel=CGMeetup 


Βρείτε και αποθηκεύστε την παρουσίαση 
σε μορφή αρχείου pdf στον σύνδεσμο:


Εναλλακτικά, θα βρείτε το αρχείο pdf στον σύνδεσμο:

1 σχόλιο:

lilasoug@gmail.com είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΓΟΗΤΕΥΕΙΣ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΙΜΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ. Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ