Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


8 Δεκ 2020

Διδακτική αξιοποίηση ενός χριστουγεννιάτικου βίντεο: "Τι θα ήταν τα Χριστούγεννα χωρίς αγάπη;"

 Ακολουθεί πρόταση διδακτικής αξιοποίησης για το χριστουγεννιάτικο βίντεο κινουμένων σχεδίων 

"Τι θα ήταν τα Χριστούγεννα χωρίς αγάπη;"

[What would Christmas be without love?]

  Βρείτε το βίντεο στον σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=Icx7hBWeULM&ab_channel=ErsteGroup


Βρείτε την πρόταση διδακτικής αξιοποίησης στον σύνδεσμο:
(μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο, 
πατώντας Λήψη πάνω δεξιά στο μενού)
7 σχόλια:

Any είπε...

Απλά υπέροχο μπράβο σας!!!!

Any είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
κουτρούλη ελένη είπε...

ΜΠΡΑΒΟ !!! ΥΠΕΡΟΧΟ !!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ !!! ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!!

Ειρήνη Π. είπε...

Μπράβο σου, συγχαρητήρια για την όμορφη ιδέα, την αγάπη για αυτό που κάνεις, για την προσφορά σου και την ανεξαντλητη δημιουργικότητα που επιδεικνύεις!!!

Λένα Μερικα είπε...

Υπέροχη δουλειά 💙 όπως πάντα.... σέ Ευχαριστούμε πολύ για όλα αυτά τα υπέροχα που μοιράζεσαι μαζί μας!!! Καλές γιορτές Εύχομαι με υγεία πάνω απ'όλα 💙💙

Unknown είπε...

Υπέροχο,ευχαριστούμε!!

Unknown είπε...

Θωμαή Ξαν.Καταπληκτική η προσφορά σου κι όλα τα υπέροχα που μοιράζεσαι μαζί μας!!!Είσαι η ενσάρκωση του πνεύματος της αγάπης και της προσφοράς!!Ενα ευχαριστώ είναι λίγο!!!Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με υγεία κι ευλογία!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ