Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


3 Δεκ 2020

"Χιονίζει": παραμύθι του Eric Carle - Διδακτική αξιοποίηση με φύλλα εργασίας για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

 Για το παραμύθι"Χιονίζει" του Eric Carle προτείνεται παρουσίαση διαφανειών με φύλλα εργασίας που θα βρείτε στον σύνδεσμο:


Μπορείτε να αποθηκεύσετε το αρχείο και να το αξιοποιήσετε στα εξ αποστάσεως μαθήματα. Είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε τα παιδιά να περιγράφουν τη σωστή απάντηση και ο εκπαιδευτικός να κινεί το ποντίκι (με δεδομένο ότι πολλά παιδιά δε διαθέτουν τη δυνατότητα των annotations).

Στην παρουσίαση θα βρείτε και τον σύνδεσμο για το παραμύθι, το οποίο έχει ενσωματωθεί στο τρίτο μέρος του αφιερώματος στον "Χειμώνα", με μία σειρά από 10 δραστηριότητες.

https://sway.office.com/MRF3QvLVFmXvADrW

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΝΙΑ ΜΑΣ ,, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΙΔΕΑ , ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ .
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΕΡΙΚ ΚΑΡΛ !!!
ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΗ , ΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ !!!
Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ , ΤΑ ΝΗΠΙΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ , ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ !!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ,, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ 🌈 ΦΙΛΙΚΑ++ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ--ΧΡΙΣΤΙΝΑ,κρητη

Βιλλυ είπε...

ΕΙΝΑΙ , ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΆ, ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ!!! ΠΟΛΛΑ , ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Αδαμαντία Τ. είπε...

Πολλά συγχαρητήρια για το μεράκι σου και την πλούσια δουλειά σου!

Στυλιανή είπε...

Συγχαρητήρια υπέροχη η δουλειά σου!
Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω;

Τάνια Μάνεση είπε...

Ασφαλώς και μπορείς. Να είσαι καλά. Καλό σου βράδυ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ