Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


17 Δεκ 2020

"Αξιοποιώντας το Microsoft Sway για την παρουσίαση διαθεματικών δραστηριοτήτων": παρουσίαση διαφανειών

 Στο πλαίσιο της Επιμορφωτικής Ημερίδας του 3ου ΠΕΚΕΣ Αττικής, που οργανώθηκε την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, παρουσιάστηκαν οι βασικοί άξονες για τη δημιουργία παρουσίασης διαθεματικών δραστηριοτήτων (για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση) με αξιοποίηση του ψηφιακού περιβάλλοντος Microsoft Sway. Μπορείτε να βρείτε και να αποθηκεύσετε την παρουσίαση στον σύνδεσμο που ακολουθεί. Στην παρουσίαση έχουν συμπεριληφθεί οι σύνδεσμοι για τη διδακτική αξιοποίηση του χριστουγεννιάτικου βίντεο που προτείνεται ως παράδειγμα, τα αρχεία των οποίων μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε. 

Ευχαριστώ από την καρδιά μου για την ιδιαίτερα αυτή τιμητική πρόσκληση τις Συντονίστριες Εκπαιδευτικού Έργου του 3ου ΠΕΚΕΣ Αττικής, κ. Παρασκευή Φώτη, κ. Κατερίνα Καζέλα και κ. Μαρία Βουβούση, καθώς και το πλήθος των συναδέλφων που παρακολούθησαν με συγκινητικό ενδιαφέρον και ενθουσιασμό. 

Να είμαστε γεροί να βρισκόμαστε 
και να συνδημιουργούμε όμορφα πράγματα.4 σχόλια:

Μαρία Παμπάλου είπε...

Ευχαριστούμε για όλα!!!!👏👏👏👏🎄🎄🎄🎄

ΒΑΡΤΑΜΤΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ είπε...

Είσαι καταπληκτική!!!Σ' ευχαριστούμε τόσο πολύ, να 'σαι πάντα καλά!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε πολύ....Να ξέρετε ότι βοηθάτε πολύ..

ΚΑΜΑΡΙΝΟΥ ΜΑΡΊΑ ΔΑΣΚΑΛΑ είπε...

Συγχαρητήρια! Πολύ κατατοπιστικο! Ευχαριστούμε πολύ! Να είστε πανντα δημιουργική! Καλές γιορτές με υγεια!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ