Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


2 Δεκ 2020

Βήμα-βήμα ο διαμοιρασμός οθόνης στην πλατφόρμα Webex για τις σελίδες του διαδικτύου

 Επειδή είναι σημαντικός ο αριθμός των συναδέλφων που δυσκολεύονται στον διαμοιρασμό αρχείων που αφορούν online υλικό και παρουσιάσεις του διαδικτύου, ακολουθεί μία βήμα-βήμα παρουσίαση των βημάτων για διαμοιρασμό οθόνης με ανοικτές σελίδες του διαδικτύου. Στην περίπτωση αυτή, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποθηκεύονται αρχεία στον υπολογιστή. Μπορούν να διαμοιραστούν κατ'ευθείαν από τον σύνδεσμο.2 σχόλια:

Κώστας Προμπονάς είπε...

Αξιότιμη στυλοβάτρια και Μέντορα του δημόσιου σχολείου, όλα στο πιάτο μας τα δίνεις! Στο εξωτερικό όλα αυτά πληρώνονται αδρά. Θα το ξαναπώ. Αυτό το κίνημα αλληλεγγύης και διαμοιρασμού που υπάρχει σήμερα στην ελληνική προσχολική εκπαίδευση ΔΕΝ υπάρχει τουλάχιστον στον Αγγλοσαξωνικό χώρο. Τώρα, γράφω για να επισημάνω ότι άμα έχεις φορτώσει πολύ το WEBEX καταρρέει, τουλάχιστον σε μένα ο ήχος της επικοινωνίας με τους μαθητές μου. Η καλύτερη στρατηγική εδώ είναι να έχω γράψει τα λινκ σε αρχείο word και επίσης να έχω μετατρέψει τα βίντεο στο youtube σε mp4. Eίμαι τραγικά αυτοδίδαχτος αλλά ίσως βοηθήσει η αναρτησούλα μου.

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

Κορίτσι μου με ξεπερνάει η στάση σου και η βοήθειά σου! Να είσαι πάντα καλά!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ