Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


4 Μαρ 2021

Περιήγηση σε έργα τέχνης με χαρταετούς 5 Ελλήνων ζωγράφων

Στο Artsteps που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε μια απλή εικονική περιήγηση σε ορισμένους από τους σημαντικότερους πίνακες ζωγραφικής με χαρταετούς, δημιουργίες 5 σπουδαίων Ελλήνων ζωγράφων: του Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα, του Αλέκου Φασιανού, του Δημήτρη Μυταρά, του Σπύρου Βασιλείου και του Γιάννη Μαγκανάρη.
Με κλικ στο play μπορείτε να σταματάτε την περιήγηση και με κλικ στον κάθε πίνακα μπορείτε να τον βλέπετε σε μεγέθυνση. Προσεχώς, θα προστεθούν περισσότερες πληροφορίες για τον κάθε πίνακα και σύνδεσμοι με προτάσεις διδακτικής αξιοποίησης.
5 σχόλια:

Τζωρτζίνα Μουτάφη είπε...

Καλησπέρα σας. Ενώ πριν από λίγες μέρες μπορούσα να δω το βίντεο, τώρα το λινκ γράφει page not found. Θα μπορούσατε να το δείτε; Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση είπε...

Καλησπέρα. Έχει ξεσπάσει μία σημαντική πυρκαγιά στους servers της σελίδας Artsteps που επηρεάζει την προβολή όλων των αρχείων. Προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη.
https://www.artsteps.com/
Σε φιλώ. Καλό βράδυ.

Unknown είπε...

Καλησπέρα σας κ. Μανεση
Ανοίγω το μουσείο με τους πινακες ζωγραφικής με θέμα τους χαρταετούς αλλά δεν τους βλέπω ..στην θέση τους υπαρχει το ερωτηματικό ?..Οφείλεται και αυτό στην βλάβη που αναφέρατε παραπάνω;;;

Με βαθιά εκτίμηση στο υπεροχο, για μας, εργο σας..

κ.Κάλφα Νίκη

Τάνια Μάνεση είπε...

Ναι, δυστυχώς, Νίκη μου. Θα βρω μια ευκαιρία στις διακοπές του Πάσχα να ξαναπεράσω τα αρχεία από την αρχή. Λυπάμαι για την αναστάτωση. Καλή Σαρακοστή εύχομαι.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ λυπάμαι για το πρόβλημα, όχι για το ότι δεν μπορούμε να το δούμε! Καλή δύναμη! Ευχαριστώ πολύ για όλα όσα μοιράζεστε τόσο γενναιόδωρα!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ