Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


11 Μαΐ 2021

Παράδειγμα μικροσενάριου για την "η-τάξη" και την "e-me" (α' μέρος)

 Στον σύνδεσμο που ακολουθεί, θα βρείτε ένα παράδειγμα μικροσενάριου για τις πλατφόρμες "e-me", "η-τάξη" & "WebEx".

Στο αρχείο θα βρείτε το α' μέρος του σεναρίου, στο οποίο δεν έχει συμπεριληφθεί η αναλυτική περιγραφή των επιμέρους φάσεων και οι σύνδεσμοι για τις προτεινόμενες δραστηριότητες. Θα συμπεριληφθούν προσεχώς στο β' μέρος του σεναρίου.

https://drive.google.com/file/d/175WOiQEG_wAYFePS9RaX5-0RRqAVzSpP/view


3 σχόλια:

Unknown είπε...

Τάνια είσαι θησαυρός!!!
Μας ζήτησαν σενάριο για 2 διδακτικές ώρες. Στο γράφω γιατί είπες ότι σκέφτεσαι να ανεβάσεις και δεύτερο μέρος. Δεν θέλουν να ανεβάσουμε συνδέσμους, απλά περιγραφικά και σύντομα αναφέρουμε τα εργαλεία κ τις δραστηριότητες. Θα περιγράψουμε αναλυτικά τις δραστηριότητες μόνο από 2 συνεχόμενες φάσεις, δηλαδή π.χ. διδασκαλία και εμπέδωση ή εμπέδωση και αξιολόγηση..και θα γράψουμε απλά τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουμε από την πλατφόρμα που θα την υλοποιήσουμε δηλ. της eclass ή της e-me.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι καταπληκτική!! Η βοήθεια σου είναι πολύτιμη!!! Περιμένουμε τις αναρτήσεις σου. Σε ευχαριστούμε που μοιράζεσαι το υλικό σου! Να είσαι πάντα γερή και δημιουργική!!!

Μαρ.παν. είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ. Πολλές φορές βρίσκω τι θα κάνω παρακάτω από τις αναρτήσεις σου!!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ