Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


25 Σεπ 2021

Σχέδιο δράσης τμήματος για τον 1ο και 2ο θεματικό κύκλο (επεξεργάσιμο)

Για τον 1ο θεματικό κύκλο, την ενότητα "Υγεία-Διατροφή-Αυτομέριμνα-Οδική Ασφάλεια" και την υποενότητα/το θέμα "Δόντια γερά τρώγοντας υγιεινά", προτείνεται Σχέδιο Δράσης Τμήματος με τροποποιημένο τον αρχικό τίτλο ως εξής:

"Τη διατροφή μου φροντίζω, δόντια γερά χτίζω"

Για τον 2ο θεματικό κύκλο, την ενότητα "Φροντίζω το περιβάλλον" και την υποενότητα/το θέμα "Οικολογική Συνείδηση", προτείνεται Σχέδιο Δράσης τμήματος ως εξής:

"Το παράπονο των ζώων"

Το αρχείο είναι επεξεργάσιμο αρχείο word. Για να το ανακτήσετε και να το τροποποιήσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας:
α. Κλικ στον σύνδεσμο, β. Κλικ στο Αρχείο από το κεντρικό μενού, γ. Κλικ στο Λήψη και επιλογή Microsoft Word

Βρείτε το σχέδιο δράσης και για τον 1ο θεματικό κύκλο 
στον σύνδεσμο:

Βρείτε το σχέδιο δράσης για τον 1ο και 2ο θεματικό κύκλο στον σύνδεσμο:


Βρείτε το σχέδιο δράσης τμήματος 
για τον 3ο θεματικό κύκλο στον σύνδεσμο:

7 σχόλια:

Ζωή Γρηγορίου είπε...

Μήπως υπάρχει κάποιο σχέδιο δράσης για την ενότητα με τίτλο ? Όπως αναφέρετε στο σχέδιο δράσης τμήματος? Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα

Τάνια Μάνεση είπε...

Ζωή μου, καλησπέρα. Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σου. Θέλεις λίγο να μου εξηγήσεις με ένα παράδειγμα; Ευχαριστώ. Καλό βράδυ.

ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΠΑ είπε...

Καλησπέρα! Εκπληκτική η δουλειά σας! Σας ευχαριστούμε που τα μοιράζεστε και μας βοηθάτε. Μήπως έχετε κάποιο σχέδιο δράσης τμήματος για τον 4ο θεματικό κύκλο και συγκεκριμένα για τον κυκλο του νερού;
Ευχαριστώ εκ των προτερων!

Τάνια Μάνεση είπε...

Έβαλα σήμερα τη σχετική ανάρτηση για τον 4ο κύκλο στον σύνδεσμο https://taniamanesi-kourou.blogspot.com/2022/05/4.html
Καλό βράδυ.

Ελένη Παππά είπε...

Ευχαριστώ πολύ!
Να είστε καλά!

ΜΑΡΘΑ είπε...

Καλησπέρα σας ,, ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη βοήθεια που παρέχετε.. υπάρχει κάποιο σχέδιο δράσης για την οδική ασφάλεια στην Α τάξη;

Τάνια Μάνεση είπε...

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρεις ένα ενδιαφέρον σχέδιο δράσης για την οδική ασφάλεια.
https://blogs.sch.gr/2nipplat/files/2021/02/%CE%A3%CE%A7%CE%95%CE%94%CE%99%CE%9F-%CE%94%CE%A1%CE%91%CE%A3%CE%97%CE%A3-1%CE%BF%CF%85-%CE%A4%CE%9C%CE%97%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%9F%CE%A3-2%CE%BF%CF%85-%CE%9D%CE%97%CE%A0%CE%99%CE%91%CE%93%CE%A9%CE%93%CE%95%CE%99%CE%9F%CE%A5-%CE%A0%CE%9B%CE%91%CE%A4%CE%95%CE%9F%CE%A3-%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%91-%CE%9C%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%94%CE%9F%CE%A5.pdf
Επίσης, στον σύνδεσμο:
https://19dimagriniou.gr/wp-content/uploads/2021/12/%CE%9F%CE%94%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%91%CE%A3%CE%A6%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%91.pdf
Στο ιστολόγιο θα βρεις στον ακόλουθο σύνδεσμο υλικό (σε sway) διδακτικής αξιοποίησης για την οδική ασφάλεια:
http://taniamanesi-kourou.blogspot.com/2021/10/blog-post_18.html

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ