Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


15 Σεπ 2021

Κείμενο Πρακτικού Συλλόγου Διδασκόντων για τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων (παράδειγμα)

 Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτηση [Σχέδιο Δράσης Σχολικής Μονάδας], ακολουθεί μια πρόταση για το κείμενο του συνοδευτικού Πρακτικού Συλλόγου Διδασκόντων για τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων. Μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε μορφή αρχείου .doc και να το τροποποιήσετε ανάλογα με το δικό σας Σχέδιο Δράσης.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι 

για τις επιμέρους ενότητες των θεματικών κύκλων:

http://iep.edu.gr/el/psifiako-apothetirio/skill-labs

Βρείτε το κείμενο του Πρακτικού στον σύνδεσμο:

https://docs.google.com/document/d/1SoBns2CLwzphinUxxCP3KEZqjYPkoP9g/edit?usp=sharing&ouid=104573210260327156219&rtpof=true&sd=true

Επιλέξτε Αρχείο, Λήψη και μετά Microsoft Word για να αποθηκεύσετε το αρχείο.

Στο αρχείο δεν έχει συμπεριληφθεί το αρχικό εισαγωγικό κείμενο που συνήθως χρησιμοποιείται στη σύνταξη των Πρακτικών.

6 σχόλια:

marakall είπε...

Δεν υπάρχουν λόγια. Είστε θησαυρός.

Ζχαρή Μερόπη είπε...

Είσαι ανεκτίμητη για όλες τις νηπιαγωγούς.Σε ευχαριστούμε Τάνια.

Unknown είπε...

Ευχαριστώ πολύ!!!!

tsotskouev είπε...

Κυρία Μάνεση συγχαρητήρια!!! Εδώ και χρόνια είστε απίστευτα υποστηρικτική στο έργο μας.Ευχαριστούμε.

Unknown είπε...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστούμε!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ