Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


7 Νοε 2013

8 Νοεμβρίου: Η Γιορτή των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ - 15 έργα ζωγραφικής με αγγέλους και παιδιά

Με αφορμή την γιορτή των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ (8 Νοεμβρίου), δίνεται ακολούθως ένα σύνολο από 15 έργα τέχνης με αγγέλους "φύλακες" των παιδιών, που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν ως εποπτικό υλικό για συζήτηση στην τάξη. Τα παιδιά παρατηρούν τους πίνακες (όσους επιλέξουμε να διαπραγματευτούμε), εντοπίζουν ομοιότητες και διαφορές, εκφράζουν τις απόψεις τους σχετικά με το ποιος προστατεύει ποιον, πότε και γιατί (με αναφορά στον πίνακα ζωγραφικής αλλά και γενικά από την προσωπική τους εμπειρία), ενώ στο τέλος μπορούν να αποδώσουν με ελεύθερη εικαστική δημιουργία έναν δικό τους φύλακα άγγελο όπως τον φαντάζονται.

Επιπλέον σχετικές αναρτήσεις/συνδέσεις μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη ετικέτα ΕΔΩ.

Το αρχείο δίνεται σε μορφή pdf και μπορείτε να το κατεβάσετε και να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας από τον σύνδεσμο:

κλικάροντας στο Download Original PDF File

2 σχόλια:

Lampros Lampinos είπε...

χρόνια..πολλά..και ωραίες ιδέες έχεις για τις εορτές!μπράβο!

Lampros Lampinos είπε...

lampros

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ