Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


10 Μαρ 2014

Ένα επιδαπέδιο παιχνίδι για την 25η Μαρτίου: εμπνευσμένο από την Κατερίνα


Με αφορμή την εξαιρετική πρόταση της Κατερίνας που μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο 


προτείνεται ακολούθως ένα επιδαπέδιο παιχνίδι για την 25η Μαρτίου του 1821.

Για τον τρόπο του παιχνιδιού σας παραπέμπω στον σύνδεσμο του ιστολογίου της Κατερίνας. 

Οι δραστηριότητες που προτείνονται μπορούν να έχουν "δουλευτεί" και ατομικά, ενώ ως τέλος της διαδρομής θα μπορούσαμε να ορίσουμε την γωνιά που θα έχουμε διαμορφώσει με το υλικό της 25ης Μαρτίου, μια ελληνική σημαία, ένα βιβλίο με τους ήρωες της Επανάστασης, έναν πίνακα ζωγραφικής για την Ελλάδα τον καιρό του απελευθερωτικού αγώνα ή ο,τιδήποτε άλλο προτείνουν τα παιδιά.

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού βρείτε επίσης στο ιστολόγιο της Νικόλ στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

http://froufroukataskeves.blogspot.gr/2012/03/blog-post_16.html


Οι υπόλοιπες  22 αναρτήσεις για την 25η Μαρτίου 


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

 επιδ14 επιδ1 ΕΠΙΔ4 επιδ5 επιδ6 ΕΠΙΔ7 επιδ8 επιδ9 επιδ10 επιδ11 επιδ13 επιδ2 επιδ12

3 σχόλια:

Κατερίνα Παπαευθυμίου είπε...

Τάνια, με βάζεις σε μεγάλο πειρασμό .....
λατρεύω τα επιδαπέδια ......
άντε να δω τι θα προλάβω !!!

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

Βαγγελή Κλεοπάτρα είπε...

Τάνια θέλω πολύ να το κάνω αλλά δεν προλαβαίνω... Θα το κρατήσω βέβαια ως ιδέα γιατί είναι καταπληκτικό!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ