Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


4 Δεκ 2020

Παρουσίαση 50 δραστηριοτήτων για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και τη θεματική ενότητα "Χριστούγεννα"

 Για τους σκοπούς της σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης, ακολουθούν 5 παρουσιάσεις στο Microsoft Sway με 50 δραστηριότητες που αξιοποιούν τις δυνατότητες διαμοιρασμού οθόνης της πλατφόρμας Webex και προτείνονται για σύγχρονη και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση για το Νηπιαγωγείο και τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού.

Βρείτε το πρώτο μέρος των προτεινόμενων δραστηριοτήτων 

στον σύνδεσμο:

https://sway.office.com/f94ecgLs03EIXBb8


Βρείτε το δεύτερο μέρος των προτεινόμενων δραστηριοτήτων 

στον σύνδεσμο:

https://sway.office.com/sgsmVPVh4wWuuoYM



Βρείτε το τρίτο μέρος των προτεινόμενων δραστηριοτήτων 
στον σύνδεσμο:
https://sway.office.com/D6vGJDC9mLJdkSES?ref=Link



Βρείτε το τέταρτο μέρος των προτεινόμενων δραστηριοτήτων στον σύνδεσμο:


Επίσης, από το Νηπιαγωγείο Συβότων και τις συναδέλφους 
Ουρανία Μάρκου και Μαρία Τσοπόκη προτείνεται ένα εξαιρετικό Sway με 10 αποστολές προς τα παιδιά για ένα υπέροχο ταξίδι τους παρέα με τον Άι-Βασίλη

Τον σύνδεσμο για το ιστολόγιο του Νηπιαγωγείου Συβότων θα τον βρείτε στο τέλος της παρουσίασης του Sway.


Βρείτε το δεύτερο μέρος με ακόμα 8 αποστολές 
για το ταξίδι του Άι-Βασίλη στον σύνδεσμο:



Για το τέλος, μία ακόμα διαδραστική παρουσίαση με προτάσεις δραστηριοτήτων για την οικογένεια 
για την περίοδο των Χριστουγέννων!
Δημιουργός παρουσίασης:
Παναγιώτα Γεωργίου

Εξαιρετικό επιτραπέζιο παιχνίδι για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με συνοδευτικές κάρτες παιχνιδιού θα βρείτε στον σύνδεσμο:

Τέλος προσθέτω την πρόσφατη εξαιρετική παρουσίαση της συναδέλφου Λένας Γιαννακοπούλου

29 σχόλια:

lilasoug@gmail.com είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ;

Τάνια Μάνεση είπε...

Ασφαλώς και μπορείς. Καλό σου βράδυ.

Unknown είπε...

Μπράβο σας, για την έμπνευση, την δημιουργία, την όρεξη, το μεράκι και το μοίρασμα!

Ταραζά Κατερίνα είπε...

Δεν υπάρχουν λόγια για να σε ευχαριστήσω, αγαπημένη Τάνια , για όλα αυτά τα θαυμάσια που μας προσφέρεις!
Καλά Χριστούγεννα με υγεία.

Ανώνυμος είπε...

Όλα υπέροχα! Θαυμάσια! Πραγματικά τα λόγια λίγα! Χάρη σε εσένα και τις άλλες συναδέλφισσες τα καταφέρνουμε να σταθούμε και να ανταποκριθούμε στη δουλειά μας αυτές τις δύσκολες μέρες. Πάντα υγεία και ευλογία σε εσάς και σε όλο τον κόσμο!

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχη δουλειά! Ευχαριστούμε για όλα, είστε εξαιρετικές!

Ανώνυμος είπε...

Φανταστική δουλειά! Ευχαριστούμε πολύ για όλα!
Θα μπορούσατε να μας προτείνετε και μερικές κινητικές δραστηριότητες?

1ο Νηπιαγωγείο Ρίου είπε...

Τι να πω!!!!!Δουλειές μόνο για έπαινους!!!!Συγχαρητήρια!!!

ΛΑΜΠΡΙΝΗ είπε...


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!! ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ... ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ!
ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ!
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΥΡΓΙΩΝ είπε...

Σας ευχαριστουμε! Τίποτα άλλο! Θαυμάζω το μεράκι σας και τη φαντασία σας!

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΥΡΓΙΩΝ είπε...

Σας ευχαριστουμε! Τίποτα άλλο! Θαυμάζω το μεράκι σας και τη φαντασία σας!

Unknown είπε...

Ευχαριστούμε πολύ. Κάτι για το αστέρι των Χριστουγέννων της Ευγενίας Φακίνου?

ΚΟΥΤΙΒΑ ΜΑΡΙΑ είπε...

ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

ΟΛΓΑ ΧΟΛΕΒΑ είπε...

Συγχαρητήρια σε όλες τις συναδέλφους και σε σένα Τάνια μου, που μοιράζεστε τόσο πραγματικά όμορφες, δημιουργικές και ευχαριστες δραστηριότητες, στη δύσκολη αυτή περίοδο για τα παιδιά μας αλλά και για εμάς που είμαστε μακριά τους. Πολλά συγχαρητήρια!

Ανώνυμος είπε...

Πολλά συγχαρητήρια για τη δουλειά σας! Μπορείτε να μας προτείνετε κάποια sites από τα οποία αντλείτε τις φωτογραφιες; Ευχαριστώ

ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΥ ΟΛΓΑ είπε...

Είσαι η Τάνια της καρδιάς μου! Σε αυτό το ταξίδι της εξ΄αποστάσεως εκπαίδευσης με έχεις βοηθήσει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ . Σε ευχαριστώ από καρδίας, εύχομαι υγεία, δημιουργικότητα,και χαρα!!! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

Ilioxris είπε...

Ευχαριστούμε για τη γενναιοδωρία σας!

ntinasarasiti είπε...

Υπάρχει καμιά ιδέα για μεγαλύτερες τάξεις εν όψει Χριστουγέννων;

Τάνια Μάνεση είπε...

Για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας σίγουρα θα υπάρχει κάτι, αλλά χρειάζεται λίγη αναζήτηση και ομολογώ πως δεν γνωρίζω καθόλου καλά αυτήν την ηλικιακή ομάδα. Αν βρω όμως την ευκαιρία, θα κάνω μια αναζήτηση και θα επανέλθω.

Unknown είπε...

Eκπληκτικη δουλειά με πολύ μεράκι.Ευχαριστουμε για την βοήθεια που μας προσφέρετε!!

Unknown είπε...

Ειστε υπεροχη, μοναδικη αξια θαυμασμου!!! Μας βοηθατε τοσο πολυ και μας εμπνεεται ταυτοχρονα!!! Αν σκεφτειτε κ μουσικονικητικες δραστηριοτητες σχετικα με τα Χριστουγεννα καλοδεχουμενες γιατι οπως ειναι λογικο τα παιδακια μας βαριουνται τοσες ωρες κ το παιχνιδι μας ευχαριστει ολους γινομαστε κ εμεις παιδια μαζι τους!!!

Τάνια Μάνεση είπε...

Στις παρουσιάσεις θα βρεις δύο τροχούς με παιχνίδια κίνησης και επίσης ένα βίντεο εξαιρετικό με ένα μουσικοκινητικό παιχνιδοτράγουδο στις παρουσιάσεις του Νηπιαγωγείου Συβότων. Καλό βράδυ.

Ανδρομανάκου Ευαγγελία είπε...

Το ευχαριστώ και τα συγχαρητήρια ειναι φτωχά για το μέγεθος της προσφοράς σας. Οχι μόνο τώρα αλλά ανεκαθεν, όταν ψάχνουμε υλικό, η πρώτη μας σκέψη είναι "Τανια Μανεση". Ευχαριστούμε για την προσφορά, την ανιδιοτέλεια, την τελειότητα της δουλειάς σας, όπως και όλες τις/τους συναδέλφους που προσφέρουν απλόχερα τη δουλειά τους. Καλές γιορτές με υγεία! ❤️❤️

16ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ είπε...

Ευχαριστούμε πολύ για το μοίρασμα, την εκπληκτική δουλειά κι οργάνωση κι εσένα κι όλες τις συναδέλφισσες και τους συνάδελφους!!Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και χαρά!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΝΙΑ ΜΑΣ ( ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ) ΚΑΙ ΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ( ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ) , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΩΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ .
ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.....ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ , ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ , ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ --ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ-- ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ **ΤΟ ΠΑΙΔΙ**,, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ,, ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ .
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ , ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , ΜΕ ΥΓΕΙΑ , ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ !!
xristina--kriti .

Unknown είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ!!! Με τη συμβολή σας η εξ αποστάσεως εκπαίδευση παύει να είναι επίπονη αναζήτηση υλικού.Να είστε καλά!!!

Maria Mantelou είπε...

Πολλά πολλά ευχαριστώ, σε όλες εσάς τις υπέροχες δημιουργούς υλικού και τις εξαιρετικές συναδέλφους, με την ανοιχτή καρδιά και το ανοιχτό μυαλό!!!!
Καλές γιρτές, με αγάπη και υγεία🤶🎅❤🎄👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

lilasoug@gmail.com είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΙΣΙΩΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ, ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ "ΠΙΣΤΕΥΩ" ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΕΙΑ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΛΑΓΩΜΕΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ.
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ "ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ,ΧΑΡΑ,ΑΓΑΠΗ ,"ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ"

Unknown είπε...

Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!
Εξαιρετική δουλεια!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ