Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


1 Δεκ 2020

"Ένας καλοσυνάτος χωρικός": ένα παραμύθι για το γράμμα Χ,χ του χειμώνα

Με αφορμή την επεξεργασία της θεματικής ενότητας "Χειμώνας", προτείνεται ένα παραμύθι που εστιάζει σε λέξεις που ξεκινούν από τη φωνούλα Χ,χ.




Βρείτε το παραμύθι στον σύνδεσμο:

https://drive.google.com/file/d/1cRhb9FM31jYQ4cN-jVxAK6-d_NpYelVo/view?usp=sharing

Η συνάδελφος Γκασδόγκα Ευαγγελία 
από το 15ο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης έφτιαξε ένα συμπληρωματικό παιχνίδι-παρουσίαση με αφορμή την ιστορία του κυρ-Χρήστου. Μπορείτε να τη βρείτε στον σύνδεσμο:

Δείτε εδώ την επίσης εξαιρετική δουλειά της Ελισάβετ Γερμανού για το γράμμα Χ,χ:

13 σχόλια:

lilasoug@gmail.com είπε...

ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΔΟΤΙΚΗ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ .ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!!!! ΥΠΕΡΟΧΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΤΟ ΣΟΥ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ.

ΜΑΡΙΑ είπε...

Είσαι καταπληκτική!! Ένα ευχαριστώ δεν φτανει!!! Μας έχεις υποστηρίξει όσο κανένας άλλος σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς!!! Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι υγεία και ευλογία!! Να είσαι καλά,,

Unknown είπε...

Ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο σου και τη καλοσύνη να μοιράζεσαι το υλικό που με κόπο φτιάχνεις...αυτό θα πει συναδελφικη αλληλεγγύη

Unknown είπε...

Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το υλικό σου που μας προσφέρεις απλόχερα.. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΛΥ!!!!

Unknown είπε...

Είσαι πραγματικά πολύ δημιουργική! Σ' ευχαριστούμε πολύ που μοιράζεσαι μαζί μας το υλικό σου!!!

Λένα Μερικα είπε...

Υπέροχη όπως πάντα 🌺🌺 Καλή δύναμη Εύχομαι στο υπέροχο έργο σας!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να ΣτΕ καλά....

7ο Νηπιαγωγείο Καρδίτσας είπε...

Θέλω να σε ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την πολύτιμη βοήθεια που μου έχεις προσφέρει. Εκτιμώ βαθύτατα την προσφορά του πολύτιμου έργου σου.
Μπράβο για την υπέροχη δουλειά σου.
Εύχομαι να είσαι πάντα καλά.

Vasia είπε...

Βιώνουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση φοβερά δύσκολη με άγχος για τη δουλειά μας πως θα ανταπεξέλθουμε! Πραγματικά είσαι ο άνθρωπος που μας έχεις βοηθήσει τόσο και σε ευχαριστώ και σε ευγνωμονώ!!! Πολλά μπράβο για την συναδελφική αλληλεγγύη και συνεργατικοτητα! Εύχομαι να είσαι πάντα καλά !!

Katerina Klokoza είπε...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΌΛΕΣ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΩΡΑΊΕΣ ΙΔΈΕΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΉ ΤΑ ΒΊΝΤΕΟ ΕΊΝΑΙ ΔΎΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΊΞΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΆΝΕΙΕΣ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!!!

Unknown είπε...

Το ευχαριστω είναι λίγο για ολα αυτά που μοιράζεσαι μαζί μας...να είσαι πάντα καλά...

Unknown είπε...

Αν δεν μας βοηθούσες τόσο πολύ δε ξέρω πόσο μπερδεμένη θα ένιωθα.Εισαι το χαλαρωτικό μου.

Unknown είπε...

Μπράβο. Όπως πάντα εξαιρετική δουλειά.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ