Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


Οδηγίες Εκτύπωσης

Για να εκτυπώσετε το υλικό που σας ενδιαφέρει ακολουθήστε τα ακόλουθα βήματα:

1. Μπείτε στην ανάρτηση που σας ενδιαφέρει κάνοντας διπλό κλικ πάνω στον τίτλο της ανάρτησης.
2. Διαλέξτε την εικόνα που σας ενδιαφέρει κάνοντας διπλό κλικ πάνω της.
3. Περιμένετε να ανοίξει η μεγεθυμένη μορφή της εικόνας.
4. Με δεξί κλικ αποθηκεύστε την εικόνα στον υπολογιστή σας.
5. Στη συνέχεια, από τον υπολογιστή σας εκτυπώστε την εικόνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν επιχειρήσετε να εκτυπώσετε την εικόνα κατ'ευθείαν από το διαδίκτυο, ενδέχεται να μην εκτυπωθεί ολόκληρη (συνήθως αφήνει κάποιο κενό στην κάτω πλευρά της εικόνας). Γι'αυτό είναι προτιμότερο πρώτα να την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή και μετά να την εκτυπώσετε.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις οδηγίες εκτύπωσης, μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρήσιμα σχόλια!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας και συγχαρητήρια για τη δουλειά σας! Χρησιμοποίησα την φωτογραφία που υπάρχει στην ανάρτηση για το παζλ του εθελοντισμού στο προφίλ μου στο fb όπου και σας αναφέρω. (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=424910031273305&set=a.125718321192479.1073741827.100012629357739&type=3&theater) Αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου. Σας ευχαριστώ :)

Unknown είπε...

Συγχαρητηρια για την υπεροχη και πολυ χρησιμη δουλεια σας !!!
Ευχαριστουμε πολυ ...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ