Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


18 Αυγ 2013

Γράφοντας το όνομά μου στο Νηπιαγωγείο: Φύλλα Εργασίας για την εξοικείωση με τη γραφή του ονόματος

Ακολουθούν φύλλα εργασίας για την εξοικείωση των νηπίων με την γραφή - αντιγραφή των ονομάτων τους από τις καρτέλες αναφοράς. Επίσης, καρτέλες με τα γράμματα της αλφαβήτας (ΚΕΦΑΛΑΙΑ) για ενδεχόμενα παιχνίδια ανασύνθεσης των ονομάτων των παιδιών, μέτρησης των γραμμάτων του κάθε ονόματος, συγκρίσεων και παρατηρήσεων ομοιοτήτων και διαφορών (αρχικό γράμμα, τελικό γράμμα, μήκος ονόματος κ.ο.κ.).

Μπορούν να συνδυαστούν και με το φύλλο εργασίας για την γραφή του ονόματος που θα βρείτε ΕΔΩ καθώς και με το φύλλο εργασίας για την αναγνώριση των ονομάτων που θα βρείτε ΕΔΩ

Επίσης:
Στην ετικέτα ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ μπορείτε να βρείτε 9 ακόμα σχετικές αναρτήσεις με χρήσιμες συνδέσεις και προτάσεις δραστηριοτήτων.

πρω1 ΠΡΩ2
πρω3 πρω4
ΠΡΩ5 ΠΡΩ7
ΠΡΩ8

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτες οι καρτελες με τα γραμματα με ματακια ειναι φανταστικες!! σου μιλανε !! πόσα ευχαριστουμε!! , πραγματικα αστειρευτη η βοηθεια σου οταν ολες τρεχουμε....-christine-

Λία Μαντέσου είπε...

Τέλεια τα γράμματα!Πως μου είχαν ξεφύγει;;;;Αλλά τι να πρωωτοπαρακολουθησω από εσένα βρε Τανια;;;; Δενν προλαβαίνω....

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ