Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ SLIDESHARE ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Όλες οι αναρτήσεις του ιστολογίου από την ιστοσελίδα του Slideshare έχουν επικαιροποιηθεί και έχουν μεταφερθεί πλέον στο προσωπικό μου drive ως νέοι σύνδεσμοι και βεβαίως το υλικό είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Θα ήταν για μένα εξαιρετική τιμή, αν θέλατε να γίνετε μέλη στη Δημόσια Ομάδα στο Facebook που διαχειρίζομαι, με το όνομα "Μία τάξη, μία καρδιά, ένα όνειρο", για να ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, να γνωρίζετε τη δουλειά σπουδαίων συναδέλφων και να αναρτάτε όσες όμορφες δημιουργίες και ιδέες έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ.

Τάνια Μάνεση

https://www.facebook.com/groups/212648049523134


11 Σεπ 2013

Παίζοντας με το αρχικό γράμμα του ονόματος των νηπίων: Καρτέλες της αλφαβήτας (έγχρωμες και ασπρόμαυρες)

Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης, ακολουθούν καρτέλες (έγχρωμες και ασπρόμαυρες) της αλφαβήτας για την εξοικείωση των παιδιών με το όνομά τους, με το αρχικό γράμμα του ονόματός τους, αλλά και για άλλες γλωσσικές δραστηριότητες και παιχνίδια.

Στην ετικέτα ΓΡΑΦΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ, μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες 4 σχετικές αναρτήσεις του ιστολογίου.

Εκτυπώνονται και φωτοτυπούνται όσες φορές χρειάζεται ανάλογα με τη σύσταση της ομάδας.

αλφα1ΑΛΦΑ2 ΑΛΦΑ3 ΑΛΦΑ4
αλφα5 ΑΛΦΑ28
αλφ6 αλφα6
αλφα7 ΑΛΦΑ8
αλφα9 αλφα10
αλφα11 αλφα12
αλφα13 αλφα14
αλφα15 αλφα16
αλφα17 αλφα18
αλφα19 αλφα20
αλφα21 αλφα22
ΑΛΦΑ23 αλφα24
ΑΛΦΑ25 αλφα26
αλφα27

2 σχόλια:

Μαρία Χατζηπαναγιώτου είπε...

ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΕΣ! ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΕΣ (ΑΡΧΙΣΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!). ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!

Το Νηπιαγωγείο μ΄αρέσει πιο πολύ είπε...

ΑΧ! ΤΑΝΙΑ ΜΟΥ! ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ