Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

31 Αυγ 2012

21 Σεπτεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης στο Νηπιαγωγείο

Η παγκόσμια ημέρα Ειρήνης στο Νηπιαγωγείο
Τα περιστέρια της Ειρήνης 
Ένα μικρό αφιέρωμα στον PABLO PICASSO

Οι πίνακες που ακολουθούν έχουν ως θέμα τους τα περιστέρια. Με αφορμή την επεξεργασία της θεματικής ενότητας "Ειρήνη", δείχνουμε στα παιδιά τους πίνακες και τα αφήνουμε να εκφράσουν απόψεις και σκέψεις σχετικά με όσα παρατηρούν, ομοιότητες, διαφορές, συγκρίσεις, συναισθήματα, προβληματισμοί, μυθοπλασία...

Δείχνουμε παράλληλα και την φωτογραφία του μεγάλου Ισπανού ζωγράφου.
Επίσης, 41 χρήσιμες συνδέσεις με φύλλα εργασίας, εποπτικό υλικο και κατασκευές (ατομικές και ομαδικές) για την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

2 σχόλια:

Το Νηπιαγωγείο μ΄αρέσει πιο πολύ είπε...

ΣΟΥΛΤΑΝΑ, ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΥΔΗ! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!

Τάνια Μάνεση είπε...

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ