Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατζίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

22 Σεπ 2012

Φύλλο Εργασίας για τις κατηγορίες των Ζώων

4 Οκτωβρίου
 Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας των Ζώων

Μαθαίνοντας
για τις κατηγορίες των ζώων στο Νηπιαγωγείο

Ζώα υπάρχουν πολλά: θηλαστικά, ερπετά, αμφίβια, έντομα αλλά και πουλιά...

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προτείνει ένα φύλλο εργασίας για εξάσκηση στις 4 αυτές βασικές κατηγορίες των ζώων. Εννοείται ότι το ατομικό αυτό φύλλο εργασιας δίνεται για αξιολόγηση των γνώσεων των παιδιών ύστερα από την διαπραγμάτευση της θεματικής ενότητας "Ζώα" και δίνει τη δυνατότητα να τονιστεί ανάμεσα σε άλλα ότι οι χελώνες και οι κροκόδειλοι δεν είναι αμφίβια αλλά ερπετά (η διάκριση ανάμεσα στα ερπετά και τα αμφίβια είναι συνήθως δύσκολη για τα μικρά παιδιά), ότι η σαλαμάνδρα είναι αμφίβιο ζώο όπως και ο βάτραχος, ότι ο πιγκουίνος είναι πουλί αλλά και ότι ο άνθρωπος είναι θηλαστικό....(αν και δεν περιλαμβάνεται στο φύλλο εργασίας).
...το συνοδευτικό φύλλο εργασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ