Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

22 Σεπ 2012

Φύλλο Εργασίας για τις κατηγορίες των Ζώων

4 Οκτωβρίου
 Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας των Ζώων

Μαθαίνοντας
για τις κατηγορίες των ζώων στο Νηπιαγωγείο

Ζώα υπάρχουν πολλά: θηλαστικά, ερπετά, αμφίβια, έντομα αλλά και πουλιά...

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προτείνει ένα φύλλο εργασίας για εξάσκηση στις 4 αυτές βασικές κατηγορίες των ζώων. Εννοείται ότι το ατομικό αυτό φύλλο εργασιας δίνεται για αξιολόγηση των γνώσεων των παιδιών ύστερα από την διαπραγμάτευση της θεματικής ενότητας "Ζώα" και δίνει τη δυνατότητα να τονιστεί ανάμεσα σε άλλα ότι οι χελώνες και οι κροκόδειλοι δεν είναι αμφίβια αλλά ερπετά (η διάκριση ανάμεσα στα ερπετά και τα αμφίβια είναι συνήθως δύσκολη για τα μικρά παιδιά), ότι η σαλαμάνδρα είναι αμφίβιο ζώο όπως και ο βάτραχος, ότι ο πιγκουίνος είναι πουλί αλλά και ότι ο άνθρωπος είναι θηλαστικό....(αν και δεν περιλαμβάνεται στο φύλλο εργασίας).
...το συνοδευτικό φύλλο εργασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

Recent Comments

Recent Comments Widget

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ