Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

Οδηγίες Εκτύπωσης Υλικού

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

Οδηγός Αναζήτησης

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Όταν φτάσετε στο τέλος της σελίδας, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις για να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για την θεματική ενότητα που σας ενδιαφέρει.

22 Σεπ 2012

Φύλλο Εργασίας για τις κατηγορίες των Ζώων

4 Οκτωβρίου
 Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας των Ζώων

Μαθαίνοντας
για τις κατηγορίες των ζώων στο Νηπιαγωγείο

Ζώα υπάρχουν πολλά: θηλαστικά, ερπετά, αμφίβια, έντομα αλλά και πουλιά...

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προτείνει ένα φύλλο εργασίας για εξάσκηση στις 4 αυτές βασικές κατηγορίες των ζώων. Εννοείται ότι το ατομικό αυτό φύλλο εργασιας δίνεται για αξιολόγηση των γνώσεων των παιδιών ύστερα από την διαπραγμάτευση της θεματικής ενότητας "Ζώα" και δίνει τη δυνατότητα να τονιστεί ανάμεσα σε άλλα ότι οι χελώνες και οι κροκόδειλοι δεν είναι αμφίβια αλλά ερπετά (η διάκριση ανάμεσα στα ερπετά και τα αμφίβια είναι συνήθως δύσκολη για τα μικρά παιδιά), ότι η σαλαμάνδρα είναι αμφίβιο ζώο όπως και ο βάτραχος, ότι ο πιγκουίνος είναι πουλί αλλά και ότι ο άνθρωπος είναι θηλαστικό....(αν και δεν περιλαμβάνεται στο φύλλο εργασίας).
...το συνοδευτικό φύλλο εργασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google Ranking

Μας παρακολουθούν:

Recent Comments

Recent Comments Widget

Δίκτυο Εκπαιδευτικών Ιστολογίων

Η συνάδελφος Χριστίνα Κανάρια έχει φτιάξει ένα Δίκτυο Εκπαιδευτικών Ιστολογίων με συνεχή ροή αναρτήσεων από 50 εκπαιδευτικά ιστολόγια. Μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο
https://www.facebook.com/DiktioEkpaideutikonIstologion

Λίστα Ιστολογίων