Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

30 Σεπ 2012

Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας των Ζώων: Χάρτης απειλούμενων ζωων στην Ελλάδα

4 Οκτωβρίου:
Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας των Ζώων
Μελέτη Περιβάλλοντος στο Νηπιαγωγείο


Στο παρόν ιστολόγιο κλικάροντας ΕΔΩ θα βρείτε 5 ακόμα σχετικές αναρτήσεις.  

Τα ζώα που απειλούνται είναι δυστυχώς πολλά. Στον χάρτη που ακολουθεί έχουν συμπεριληφθεί 7 απειλούμενα είδη ζώων που βρίσκουν καταφύγιο στην Ελλάδα και με τις προσπάθειες περιβαλλοντικών οργανώσεων και συλλόγων προστασίας των ζώων καταφέρνουν ακόμα να...επιβιώνουν.
Τα ζώα αυτά είναι τα εξής: τσακάλι, καφέ αρκούδα, κόκκινο ελάφι, μεσογειακή φώκια "μονάχους-μονάχους",
χελώνα καρέττα-καρέττα, αργυροπελέκανος και αγριόγιδο.

Φυσικά υπάρχουν και άλλα.

Ο πίνακας αναφοράς συνοδεύει και συμπληρώνει τον χάρτη με την ονοματολογία των περιοχών, στις οποίες κυρίως συναντάται το κάθε είδος.

Επίσης, ακολουθεί ως φύλλο εργασίας ο χάρτης των απειλούμενων ζώων, για να κόψου και να κολλήσουν τα παιδιά στην σωστή θέση κάθε φορά και συμβουλευόμενα τον πίνακα αναφοράς, το όνομα του κάθε ζώου. Όσα παιδιά μπορούν, προτείνεται να επιχειρήσουν να αντιγράψουν το όνομα του κάθε ζώου μέσα στο πλαίσιο....
(για περισσότερες πληροφορίες και φύλλα εργασίας, βλ. επίσης την σχετική ετικέτα "Ζώα")


Ο χάρτης 7 σημαντικών απειλούμενων ζώων
που βρίσκουν "καταφύγιο" στην Ελλάδα


Ο συνοδευτικός πίνακας αναφοράς για τον χάρτηΚΑΙ....ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΖΩΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ