Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

19 Οκτ 2012

Τα αποδημητικά πουλιά στο Νηπιαγωγείο: Φύλλο Εργασίας για τους Τακτικούς Αριθμούς και την Γλώσσα

Το βάθρο των νικητών

Τα αποδημητικά πουλιά πετούν για χώρες μακρινές και πιο ζεστές. Άλλα πετούν πιο αργά και άλλα πιο γρήγορα.

**ΣΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ 19 ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ.
ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΔΗΜΗΤΙΚΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ:

Η ανάρτηση αυτή προτείνει δύο φύλλα εργασίας, το ένα συνοδευτικό ή συμπληρωματικό του άλλου, με κεντρικό άξονα την εκμάθηση των τριών πρώτων τακτικών αριθμών:
πρώτος, δεύτερος, τρίτος
(***για επιπλέον φύλλα εργασίας για τα μαθηματικά,
βλ. επίσης ετικέτες "Αριθμοί" και "Μαθηματικά")


Παράλληλα, επιδιώκεται η γεφύρωση μιας μαθηματικής με μια γλωσσική δραστηριότητα, καθώς στο δεύτερο "σκέλος" του φύλλου εργασίας τα παιδιά επιχειρούν να γράψουν (αντιγράψουν) λέξεις σχετικές με την θεματική ενότητα δίπλα στο σημείο, όπου υποδηλώνεται ο τακτικός αριθμός...

Φύλλο Εργασίας (1) με έμφαση
στα Τακτικά Αριθμητικά

έγχρωμο template
ασπρόμαυρο templateΣυνοδευτικό φύλλο: έγχρωμο template
Συνοδευτικό φύλλο: ασπρόμαυρο templateΦύλλο Εργασίας (2) με έμφαση στην Γραφή

έγχρωμο templateασπρόμαυρο template

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ