Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

9 Οκτ 2012

Φθινοπωρινά Φρούτα στο Νηπιαγωγείο: Τα μήλα σε έργα ζωγραφικής και τέχνης...

Φύλλα Εργασίας με μήλα
Τα μήλα σε πίνακες ζωγραφικής

Ένα από τα φρούτα του φθινοπώρου είναι το μήλο. Η ανάρτηση αυτή προτείνει δύο φύλλα εργασίας για τα μαθηματικά, παίρνοντας αφορμή από την διαπραγμάτευση της θεματικής ενότητας "Φρούτα του Φθινοπώρου".

(για άλλα φύλλα εργασίας αλλά και επιπλέον σχετικές διδακτικές προτάσεις,
βλ. την ετικέτα "Φθινόπωρο")

Φύλλο Εργασίας (1)

έγχρωμη εκδοχήασπρόμαυρη εκδοχήΦύλλο Εργασίας (2)

Μήλα και...Μαθηματικά στο Νηπιαγωγείο
(οι πίνακες είναι οι...συναρμολογημένοι πίνακες του προηγούμενου φύλλου εργασίας)έγχρωμη εκδοχή

ασπρόμαυρη εκδοχή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΦΥΛΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ? ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΡΟΓΡΑΦΗ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...

Τάνια Μάνεση είπε...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ...Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ...ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ