Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Σχετικά με την αναδημοσίευση:

Αγαπητοί συνάδελφοι και γονείς, όλο το υλικό που έχει το όνομά μου και την υπογραφή του ιστολογίου "Δραστηριότητες, παιδαγωγικό και εποπτικό υλικό για το Νηπιαγωγείο & το Δημοτικό" είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και προς ελεύθερη προσωπική χρήση για όλους. Ωστόσο απαγορεύεται η εμπορική του εκμετάλλευση, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί υλικό που έχω φτιάξει εγώ για να κερδοσκοπήσει κάποιος είτε μέσω του υλικού αυτού καθεαυτού, είτε μέσω διαφημίσεων (το κείμενο το δανείστηκα από τη συνάδελφο Ιωάννα Χατσίκου).

Επίσης, παρακαλώ όποιον θέλει να κάνει αναφορά στο περιεχόμενο των αναρτήσεων, να αναρτήσει τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ από τη γραμμή URL της κάθε ανάρτησης και ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣΙΟ το περιεχόμενο της ανάρτησης ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ. Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.

17 Οκτ 2012

Τα αποδημητικά πουλιά στο Νηπιαγωγείο: Επιτραπέζιο παιχνίδι

Η ανάρτηση αυτή προτείνει ένα ευχάριστο επιτραπέζιο παιχνίδι για τα...αποδημητικά πουλιά. Τα παιδιά ρίχνουν το ζάρι, μετρούν τα τετράγωνα και ακολουθούν τις οδηγίες, για να φτάσουν στο τέρμα. Θα δουν στον δρόμο τους ένα σωρό αποδημητικά πουλιά: χελιδόνια, αγριόπαπιες, αγριόχηνες, ερωδιούς, κύκνους, πελεκάνους, πελαργούς, κιρκινέζια και ένα παράξενο άσπρο μεγαλόσωμο πουλί, τον λευκοτσικνιά....Από την αφετηρία μέχρι το τέλος, λοιπόν, θα ζήσουν ένα ταξίδι μαγευτικό, στον κόσμο των αποδημητικών πουλιών.

***για περισσότερες σχετικές αναρτήσεις,
βλ.επίσης την ετικέτα "Πουλιά", ενώ για άλλα επιτραπέζια παιχνίδια, βλ. την ετικέτα "Παιχνίδια".

Το παιχνίδι προτείνεται να εκτυπωθεί και να πλαστικοποιηθεί σε διάσταση Α3 για πολλές ώρες παιχνιδιού...

Επιτραπέζιο Παιχνίδι για το Νηπιαγωγείο:
Τα αποδημητικά πουλιά μάς αποχαιρετούνΝα προσθέσω επίσης ότι μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της συνάδελφου Ανθής Ζήση, όπου θα βρείτε ένα υπέροχο αλφαβητάρι με σπάνια αποδημητικά πουλιά
σε μορφή καρτών αναφοράς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ