Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

Οδηγίες Εκτύπωσης Υλικού

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

Οδηγός Αναζήτησης

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Όταν φτάσετε στο τέλος της σελίδας, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις για να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για την θεματική ενότητα που σας ενδιαφέρει.

31 Οκτ 2012

Η όξινη...βροχή στο Νηπιαγωγείο: Φύλλο Εργασίας για τον κύκλο της...όξινης βροχής
Παράλληλα με την επεξεργασία του θέματος "Ο κύκλος της Βροχής" (βλ.ετικέτα "Βροχή-Νέρό") μπορούμε να θίξουμε το ζήτημα της όξινης βροχής. Από πού δημιουργείται; Τι προκαλεί; Ποιες διαφορές μπορούμε να εντοπίσουμε ανάμεσα στον κύκλο του νερού που ήδη έχουμε επεξεργαστεί και στον κύκλο της όξινης βροχής; Πού μοιάζουν; Πού διαφέρουν; Ως προκαταβολικό οργανωτή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την πολύ ενδιαφέρουσα εικόνα (επεξεργασμένη από το ιστολόγιο http://acidrainintel.blogspot.gr/2010/03/what-is-acid-rain.html)
Ακολούθως μπορούμε να επεξεργαστούμε το φύλλο εργασίας κάνοντας συγκρίσεις και εκφράζοντας προβληματισμούς με όσα έχουμε ήδη συζητήσει για τον κύκλο του νερού, ενώ ο κύκλος της όξινης βροχής συμπληρωμένος μπορεί να αξιοποιηθεί για περαιτέρω αναφορές στις δραματικές συνέπειες της όξινης βροχής.


Φύλλο Εργασίας για την Όξινη Βροχή


το συνοδευτικό φύλλο εργασίας, έγχρωμο....


και ασπρόμαυροΤο φύλλο εργασίας ακολουθεί συμπληρωμένο, ως ενδεχόμενος ενδεικτικός πίνακας αναφοράς την θεματική αυτή περιοχή.2 σχόλια:

Νηπιαγωγός Πυθαγορείου είπε...

ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ειρήνη Χ.νηπιαγωγός είπε...

ΑΧ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google Ranking

Μας παρακολουθούν:

Recent Comments

Recent Comments Widget

Λίστα Ιστολογίων