Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

31 Οκτ 2012

Η όξινη...βροχή στο Νηπιαγωγείο: Φύλλο Εργασίας για τον κύκλο της...όξινης βροχής
Παράλληλα με την επεξεργασία του θέματος "Ο κύκλος της Βροχής" (βλ.ετικέτα "Βροχή-Νέρό") μπορούμε να θίξουμε το ζήτημα της όξινης βροχής. Από πού δημιουργείται; Τι προκαλεί; Ποιες διαφορές μπορούμε να εντοπίσουμε ανάμεσα στον κύκλο του νερού που ήδη έχουμε επεξεργαστεί και στον κύκλο της όξινης βροχής; Πού μοιάζουν; Πού διαφέρουν; Ως προκαταβολικό οργανωτή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την πολύ ενδιαφέρουσα εικόνα (επεξεργασμένη από το ιστολόγιο http://acidrainintel.blogspot.gr/2010/03/what-is-acid-rain.html)Οι υπόλοιπες 19 αναρτήσεις του ιστολογίου για το περιβάλλον και την οικολογία βρίσκονται εδώ.
Ακολούθως μπορούμε να επεξεργαστούμε το φύλλο εργασίας κάνοντας συγκρίσεις και εκφράζοντας προβληματισμούς με όσα έχουμε ήδη συζητήσει για τον κύκλο του νερού, ενώ ο κύκλος της όξινης βροχής συμπληρωμένος μπορεί να αξιοποιηθεί για περαιτέρω αναφορές στις δραματικές συνέπειες της όξινης βροχής.


Φύλλο Εργασίας για την Όξινη Βροχή


το συνοδευτικό φύλλο εργασίας, έγχρωμο....


και ασπρόμαυροΤο φύλλο εργασίας ακολουθεί συμπληρωμένο, ως ενδεχόμενος ενδεικτικός πίνακας αναφοράς την θεματική αυτή περιοχή.2 σχόλια:

Νηπιαγωγός Πυθαγορείου είπε...

ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ειρήνη Χ.νηπιαγωγός είπε...

ΑΧ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

Recent Comments

Recent Comments Widget

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ