Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

Οδηγίες Εκτύπωσης Υλικού

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

Οδηγός Αναζήτησης

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Όταν φτάσετε στο τέλος της σελίδας, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις για να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για την θεματική ενότητα που σας ενδιαφέρει.

10 Οκτ 2012

Ο κύκλος του νερού στο Νηπιαγωγείο: Φύλλο Εργασίας

Όταν το φθινόπωρο ξεκινούν τα πρωτοβρόχια, συνηθίζουμε να διαπραγματεύομαστε τον κύκλο του νερού (ήλιος - εξάτμιση - σύννεφο - βροχή). Η συγκεκριμένη ανάρτηση προτείνει ένα φύλλο εργασίας που δείχνει σχηματικά (σε κυκλική δίαταξη) τον κύκλο του νερού. Μπορεί να αξιοποιηθεί ως εναρκτήρια δραστηριότητα στην ολομέλεια, όπου εξηγούμε στα παιδιά την αλληλουχία των στοιχείων του κύκλου, ή ως ατομικό φύλλο εργασίας για την αξιολόγηση των γνώσεων των παιδιών ύστερα από την διαπραγμάτευση της σχετικής ενότητας.

***δες και τις υπόλοιπες αναρτήσεις
στην ετικέτα "Βροχή-Νερό"

Φύλλο Εργασίας
Ο κύκλος του νερού
ή από την λιακάδα στην...βροχή
οι καρτέλες του φύλλου εργασίας σε έγχρωμη και...
ασπρόμαυρη εκδοχή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google Ranking

Μας παρακολουθούν:

Recent Comments

Recent Comments Widget

Δίκτυο Εκπαιδευτικών Ιστολογίων

Η συνάδελφος Χριστίνα Κανάρια έχει φτιάξει ένα Δίκτυο Εκπαιδευτικών Ιστολογίων με συνεχή ροή αναρτήσεων από 50 εκπαιδευτικά ιστολόγια. Μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο
https://www.facebook.com/DiktioEkpaideutikonIstologion

Λίστα Ιστολογίων