Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

10 Οκτ 2012

Ο κύκλος του νερού στο Νηπιαγωγείο: Φύλλο Εργασίας

Όταν το φθινόπωρο ξεκινούν τα πρωτοβρόχια, συνηθίζουμε να διαπραγματεύομαστε τον κύκλο του νερού (ήλιος - εξάτμιση - σύννεφο - βροχή). Η συγκεκριμένη ανάρτηση προτείνει ένα φύλλο εργασίας που δείχνει σχηματικά (σε κυκλική δίαταξη) τον κύκλο του νερού. Μπορεί να αξιοποιηθεί ως εναρκτήρια δραστηριότητα στην ολομέλεια, όπου εξηγούμε στα παιδιά την αλληλουχία των στοιχείων του κύκλου, ή ως ατομικό φύλλο εργασίας για την αξιολόγηση των γνώσεων των παιδιών ύστερα από την διαπραγμάτευση της σχετικής ενότητας.

***δες και τις υπόλοιπες αναρτήσεις
στην ετικέτα "Βροχή-Νερό"

Φύλλο Εργασίας
Ο κύκλος του νερού
ή από την λιακάδα στην...βροχή
οι καρτέλες του φύλλου εργασίας σε έγχρωμη και...
ασπρόμαυρη εκδοχή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

Recent Comments

Recent Comments Widget

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ