Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

Οδηγίες Εκτύπωσης Υλικού

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

Οδηγός Αναζήτησης

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Όταν φτάσετε στο τέλος της σελίδας, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις για να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για την θεματική ενότητα που σας ενδιαφέρει.

5 Οκτ 2012

Φθινοπωρινά Φρούτα στο Νηπιαγωγείο: Φρούτα του φθινοπώρου, νόστιμα και ζουμερά...

Με την θεματική ενότητα του φθινοπώρου, διαπραγματευόμαστε συνήθως και τα φθινοπωρινά φρούτα. Η συγκεκριμένη ανάρτηση προτείνει ένα φύλλο εργασίας για τα ρόδια, ένα κατεξοχήν φθινοπωρινό φρούτο, συνδυάζοντας παράλληλα την μαθησιακή περιοχή των Μαθηματικών.

***Για περισσότερες αναρτήσεις σχετικά με τα φρούτα του φθινοπώρου, πίνακες αναφοράς αλλά και παιχνίδια μνήμης, βλ. επίσης τις υπόλοιπες
10 αναρτήσεις στην ετικέτα "Φρούτα"


Φύλλο Εργασίας για τα ρόδια:
Κόβω και κολλώ τόσα ρόδια όσα δείχνει ο αριθμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Google Ranking

Μας παρακολουθούν:

Recent Comments

Recent Comments Widget

Δίκτυο Εκπαιδευτικών Ιστολογίων

Η συνάδελφος Χριστίνα Κανάρια έχει φτιάξει ένα Δίκτυο Εκπαιδευτικών Ιστολογίων με συνεχή ροή αναρτήσεων από 50 εκπαιδευτικά ιστολόγια. Μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο
https://www.facebook.com/DiktioEkpaideutikonIstologion

Λίστα Ιστολογίων