Αναγνώστες

Στην περίπτωση που κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, μπορείτε να με ενημερώνετε είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Ευχαριστώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες εκτύπωσης του υλικού του ιστολογίου.
http://taniamanesi-kourou.blogspot.gr/p/blog-page_18.html

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Για να αναζητήσετε θεματικές ενότητες, δείτε πρώτα στο πλάι του ιστολογίου, στο μενού ΕΤΙΚΕΤΕΣ. Διαλέξτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Κλικάρετε δύο φορές και στην οθόνη που θα εμφανιστεί, δείτε όλες τις σχετικές αναρτήσεις. Σε κάθε σελίδα μπορείτε να δείτε μέχρι 10 αναρτήσεις για το κάθε θέμα. Για να μπορέσετε να δείτε και τις υπόλοιπες αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε Παλαιότερες Αναρτήσεις.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ (ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ)

Φόρτωση...

5 Οκτ 2012

Φθινοπωρινά Φρούτα στο Νηπιαγωγείο: Φρούτα του φθινοπώρου, νόστιμα και ζουμερά...

Με την θεματική ενότητα του φθινοπώρου, διαπραγματευόμαστε συνήθως και τα φθινοπωρινά φρούτα. Η συγκεκριμένη ανάρτηση προτείνει ένα φύλλο εργασίας για τα ρόδια, ένα κατεξοχήν φθινοπωρινό φρούτο, συνδυάζοντας παράλληλα την μαθησιακή περιοχή των Μαθηματικών.

***Για περισσότερες αναρτήσεις σχετικά με τα φρούτα του φθινοπώρου, πίνακες αναφοράς αλλά και παιχνίδια μνήμης, βλ. επίσης τις υπόλοιπες
10 αναρτήσεις στην ετικέτα "Φρούτα"


Φύλλο Εργασίας για τα ρόδια:
Κόβω και κολλώ τόσα ρόδια όσα δείχνει ο αριθμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Google Ranking

ΟNLINE USERS

ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ